İzzetpaşa Meydanı'nın Adı Değişiyor !

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ meydanın adının  'Demokrasi Meydanı'  olarak değişitirilmesi konusunda vatandaşların yoğun bir talebi olduğunu belirterek  &

İzzetpaşa Meydanı'nın Adı Değişiyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ meydanın adının  “Demokrasi Meydanı”  olarak değişitirilmesi konusunda vatandaşların yoğun bir talebi olduğunu belirterek  “Vatandaşların bu isteğine kayıtsız kalmayacaklarını” söyledi.

Uzun yıllar boyunca  Elazığlıların PTT Meydanı olarak bildiği ve 2014 yılında yapılan yeni düzenlemeyle  İzzetpaşa Meydanı olan  alanın adı  Elazığlı vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda “Demokrasi Meydanı” olarak  yeniden değişecek.

Elazığlı vatandaşların  İzzetpaşa Meydanı’nın adının Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesini istediklerini hatırlatılması üzerine bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı  Mücahit YANILMAZ “ Bu meydanın adını İzzetpaşa Meydanı olarak Elazığlı vatandaşlarımız değiştirmişti. Eğer hemşerilerimiz isterse biz  bu meydanın adını Demokrasi Meydanı olarak tekrardan  değiştiririz” dedi.