İyi Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı, yaptığı açıklamayla seçim çalışmalarına başlandığını duyurdu.

İyi Parti Seçim Çalışmalarına Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada: İktidarın erken seçim yok açıklamalarına rağmen muhalefet partileri olası bir erken seçime karşılık çalışmalarını hızlandırdı. Muhalefetin yükselen sesi ve anketlerde artan oy oranı ivmesiyle çıkışını sürdüren İYİ Parti Elazığ İl teşkilatı gerek gezerek, gerekse parti içi çalışmalarına ağırlık verdi" denildi. 

İYİ Parti Elazığ İl başkanı Mevlüt Or, gezdikleri ilçe ve köylerde, halkın İYİ Parti'ye sempati duyduğunu ve kendilerine yoğun ilgi gösterildiğini belirtti. Or, açıklamalarında şunları söyledi: "İYİ Partimiz ilimizi, ilçelerimizi köy ve beldelerimizi karış karış gezmeye devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızın partimize ilgisi çok fazla. Çiftçimiz, esnafımız,vatandaşımız bizi ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i duyunca çok seviniyor. Etrafımızda toplanıp Genel Başkanımızla ve parti politikalarımızla ilgili bizleri dinleyip oy vereceklerini söylüyorlar.  En son bir köyden çıkışta eşeğinin üzerinde hayvanlarını otlatmadan dönen teyzemiz ise; Genel Başkanımızı duyunca çok sevindi. Ve aynen şu cümleyi kurdu: Benim ve çocuklarımın tüm oyları Meral ablamızadır. Bu teyzemizin 7 çocuğu işsiz ve zor durumdadır.  Biz de notlarımızı aldık. İYİ Partimiz herkesi kucaklayanların partisidir. Halkımıza çözüm bulmak için buradayız dedi.

OR açıklamalarına şöyle devam etti; 
"Yine Parti İl teşkilatımızla çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam etmektedir. Olası bir erken seçime karşılık sandıklarımızı ve listelerimizi eksiksiz tamamlıyoruz. Bu seçimde hiçbir şekilde aksiliğe ve olumsuzluğa meydan vermeyeceğiz. İktidar ne kadar da erken seçim yok diye söylese bile biz olası bir erken seçimi kaçınılmaz olarak görüyoruz. İl teşkilatımızla tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Seçime kadar kadrolarımızla bütün eksiklerimizi gidereceğiz İktidara yürüyen bir partiyiz ve ilk seçimde iktidar olacağız. Millet Bizi Çağırıyor…"