İyi Parti'nin Elazığ İlgisi

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Elazığ'a geldi. Yanıkömeroğlu'nun ilk durağı esnaflar oldu.. Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu, İl Başkanı Mevlüt Or ve partilileri ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Güneşin Kadınları Kooperatifinin açılışını gerçekleştirdi.

İyi Parti'nin Elazığ İlgisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu ziyaret de gösteriyor ki İyi Parti Genel Merkezi’nin Elazığ’a ve Elazığ insanına yakın ilgisi var. Ancak genel merkezin bu ilgi ve alakası ne yazık ki yerelde çok yok. İyi Parti 20 gün önce görevden aldığı merkez ilçe başkanının yerine yeni bir başkan  atayabildi. Diğer parti organlarıyla da bir uyum ve çalışma performans yakalayabilme imkânını bulabildi.

Parti daha çok şehrin bilindik ve klasik sorunlarını yazılı basın bültenleriyle gündeme gelmenin kolaycılığını  göstermiş ve Parti binasında oturarak  particilik   yapmanın keyfine ram olmuş. 
İyi Parti Genel Merkezi’nin ve Genel Başkan Akşener’in misyonunu şehre ve sahaya  yansıtmaktan oldukça uzak bir yönetim  ve ortaya konan vizyon da gösteriyor ki İyi Parti Elazığ teşkilatı yeni yapılanmalara gebe…