İyi'den, 'İyi Geldiniz' Açıklaması

Hakimiyet Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde ilimize gelen Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli'nin Elazığ temasları ile basına servis edilen ve haber bültenlerine yansıyan beyanları üzerinden değerlendirmelerin yer aldığı 'Elazığ'da İyi Değiliz' manşetimiz üzerine İyi Parti Elazığ il teşkilatından açıklama geldi.

İyi'den, 'İyi Geldiniz' Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti’den gelen açıklamaya bugünkü sayımızda yer veriyor, hem bu açıklama hem de manşette değindiğimiz konularla ilgili geniş haberimize ise yarınki Hakimiyet Gazetemizde yer vereceğimizi okurlarımızın bilgisine sunuyoruz. 

İşte İyi Parti’den gelen açıklama: “İYİ Partimizin çok kıymetli milletvekillerinden Eskişehir Milletvekilimiz Sn Dr. Arslan Kabukçuoğlu ile Erzurum milletvekilimiz Muhammet Naci Cinisli 18-19 Mart tarihlerinde ilimizde ve ilçelerimizde  bir dizi incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelmişlerdir. İlk gün, ilimizde Valiliğimiz, Gazeteciler Cemiyetimiz ve STK'larımız ile  esnaflarımıza aynı zamanda   Konteyner kent ve TOKİ evlerine ziyaretlerimiz gerçekleşmiş  olup; ikinci gün ise; depremin yaşandığı Sivrice İlçemiz ile  heyelan ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan Maden İlçemizle Palu ilçemiz ve Yurtbaşı belde teşkilatımıza gezilerimiz gerçekleşmiştir. 

Tüm bu gezilerimizde, halkımızın vekillerimize ilgisi ve teveccühü oldukça fazladır. Halkımız, iktidarı adeta vekillerimize şikayet etmiş, çözümü İYİ Partide gördüklerini söylemişlerdir. Elazığ'dan memnun ayrılan vekillerimiz şehrimizin ve ilçelerimizin sorunlarını gündeme alacaklardır. Bunun için Meclisimize soru önergeleri verip gerekli tüm açıklamaları kamuoyuyla paylaşacaklarından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 

Çok değerli Milletvekillerimiz, adeta şehrimize ve problemlerine çözüm bulamayan insanımıza, ışık ve umut olmuştur. Elazığ halkının bize gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Vekillerimize de buradan diyoruz ki ELAZIĞ'A ÇOK İYİ GELDİNİZ.”