'İYİ' de Kayıp!

'İYİ' de Kayıp!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu tespitimizin ardından bir okurumuz, yaklaşık bir ay önce İyi Parti İl Başkanlığına atanan Servet Gürgözeler’den de bir haber alınamadığını ifade etti.

Mevlüt Or’un Genel Merkez tarafından görevden alınıp yerine il başkanı olarak atanan Servet Gürgözeler’in sağlık sebebiyle devir-teslim törenine katılmadığını, bugüne kadar da basına herhangi bir açıklama yapmadığını dile getiren İyi Parti’ye yakın okurumuz, partide Gürgözeler’e rağmen  farklı isimlerin daha öndeymiş gibi görünüp söz sahibiymiş edasıyla davrandıklarını iddia  etti.

Bugünlerde yeni il teşkilatını oluşturmakla görevli Servet Gürgözeler’in de partide öne çıkma gayretinde olan isimlerden rahatsızlık duyduğunu, ancak bu süreçte herhangi bir adım atmak yerine yönetim kurulunu oluşturduktan sonra parti çalışmalarına başlayacağı ifade ediliyor.

Servet Gürgözeler; teşkilatçı, insanların güçlü ve zayıf yönlerini kestirebilen, zafiyet ve samimiyet derecelerini ölçebilen, insanların asıl amacı ve hedefini okuyabilen   bir tecrübe ve birikime sahip olduğuna dikkat çeken partiye yakın okurumuz, Şubat ayı ile birlikte İyi Parti’nin sahada daha çok görüneceğini ve il teşkilatında da taşların  yerine oturacağını dile getiriyorlar.