İşitme Engelliler Futbol Takımı sahalara dönüyor

Faaliyetlerine ara verilen İşitme Engelliler Futbol Takımı, Başkan Şerifoğulları'nın talimatıyla yeniden sahalara dönecek

İşitme Engelliler Futbol Takımı sahalara dönüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgını dolayısıyla ertelenen 2020-2021 sezonu Sağırlar Futbol Ligleri başlıyor.  Sağırlar Futbol 1. Liginde mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı uzun bir aranın ardından sahaya indi.
11-12 ve 13 Haziran tarihlerinde Batman’da oynanacak olan Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası'nda Süper Lige yükselmek için mücadele edecek olan temsilcimiz, antrenör Erhan Doğan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımının mücadele edeceği F grubunda Diyarbakır İşitme Engelliler, Van İşitme Engelliler ve Bingöl İşitme Engelliler futbol takımları yer alıyor.
Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin ve Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği Başkanı Tuğrul Kaya, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol  Takımı'nın Kültür Park yerleşkesinde gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

BİLGİNOĞLU: " TAKIMIMIZ MÜCADELESİNE DEVAM EDECEK"
Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın tekrar faaliyetlerine başladığını belirten Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; "Elazığ Belediyespor Kulübü'müzün İşitme Engelli Futbol Takımı'nın gerçekleştirmiş olduğu antrenmanda teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte olduk. Daha önce faaliyet gösteren kulübümüz pandemi süreci içerisinde faaliyetlerine ara vermişti.  Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ve isteği doğrultusunda İşitme Engelliler Futbol Takımı'mız tekrardan mücadelesine devam edecektir. Değerli Başkanımız,  Elazığ’ımızın yıllardır çözüm bekleyen altyapı ve üst yapı projelerinin yanı sıra Elazığ’ın sporuna ve gençliğine de önemli hizmetler sunmaktadır. Bu doğrultuda İşitme Engelli kardeşlerimizin bu sosyal ve sportif faaliyetlerine imkân sağlayabilmek için tüm imkânlarımızı Elazığ Belediyesi olarak seferber etmiş durumdayız. Takımımız  11-12-13 Haziran’da Batman’da oynanacak olan play-off maçlarında Süper Lige yükselmek için mücadele edecektir. İnanıyoruz ki; takımımızın play-off maçlarında alacağı başarılı sonuçlarla inşallah önümüzdeki sezon Elazığ’ımızı Süper Ligde  temsil edecektir. Takımımıza Süper Lig yolunda başarılar diliyor, ayrıca bu birliktelik ve ilgi alakadan dolayı Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği Başkanı Tuğrul Kaya ile tüm yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.