İSİMSİZ KAHRAMANLAR

  Erkan BAY/24 saat halkımızın hizmetinde olan Elazığ Belediyesi İtfaiye Ekipleri, bugün Nailbey Mahallesinde meydana gelen çatı yangının da canlarını siper ederek büyük bir tehlikeyi önl

İSİMSİZ KAHRAMANLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Erkan BAY/24 saat halkımızın hizmetinde olan Elazığ Belediyesi İtfaiye Ekipleri, bugün Nailbey Mahdigeresinde meydana gelen çatı yangının da canlarını siper ederek büyük bir tehlikeyi önledi.

       İtfaiyecilik; bilgi, tecrübe, cesaret ve özveri isteyen, en riskli ve en stresli mesleklerden birisi. Bu nedenle Elazığ Belediyesi İtfaiye ekipleri,7/24 canlarını hiçe sayarak halkımızın hizmetinde.                                                       

 BÜYÜK CESARET ÖRNEĞİ GÖSTERDİLER

Vatandaşın yangına karşı can ve mal güvenliğini koruma görevini üstlenen itfaiyeciler, her türlü koşulda hiç bir menfaat gözetmeden büyük bir fedakarlık göstererek kahramanlık örneği sergilediler.

YANGIN BÜYÜK BİR KORKUYA NEDEN OLDU

Elazığ’da bugün Nailbey Mahdigeresi Dal Sokakta bulunan bir binanın çatı katında yangın meydana geldi. Rüzgârın etkisi ile çevredeki binalara sıçrayan ateş 4 binanında yanmasına neden oldu.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGIN YERİNDE

Dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler, büyük bir özveri göstererek saatlerce alevler ile mücadele etti.

ALEVLER İLE MÜCADELE

Rüzgârın etkisi ile yangın diğer binalara sıçradı ve itfaiye ekipleri hem alevler ile mücadele etti hem de binalarda ki vatandaşların tahliye olması için büyük bir çaba gösterdi.

5 İTFAİYE ERİ DUMAN’DAN ETKİLENDİ

Meydana gelen yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinden 5 personel çıkan dumandan etkilenerek baygınlık geçirdi. Mesai arkadaşlarının ve çevrede bulunan vatandaşların desteği ile 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerinde müdahaleleri yapılan itfaiye erleri tekrar görevlerinin başına dönerek büyük bir cesaret örneği gösterdi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Zaman ilerledikçe çıkan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin disiplinli ve koordineli çalışması sonucu çıkan yangın daha fazla zarar vermeden söndürüldü.

VATANDAŞLAR’DAN TEŞEKKÜR

Nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın nedeni ile can kaybının yaşanmaması vatandaşları rahatlatırken,İtfaiye ekiplerinin gösterdiği cesareti de takdir ettiler.

Duman etkilenen İtfaiye erlerini gören vatandaşlar, gözyaşlarına hakim olamazken dualarını esirgemediler.