Işıkver 'İşçinin Hakkı Alın Teri Kurumadan Ödenmelidir…'

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Elazığ'da grev yapan Eti Krom işletmesi işçilerine destek vererek, 'İşçinin hakkının alın teri kurumadan ödenmesi hem dinimizin hem de kültürümüzün bizlere en değerli mirasıdır.

Işıkver 'İşçinin Hakkı Alın Teri Kurumadan Ödenmelidir…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Kanuni haklarını kullanarak greve giden işçilerimizin günümüzün zor ekonomik şartlarının bir sonucu olarak en kısa sürede beklentilerinin karşılanacağına inanmaktayım. Sürecin yakından takipçisi olacağız” dedi.

EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN MÜCADELESİNİ DESTEKLİYORUM

Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, Elazığ’da grev yapan Eti Krom fabrikasında çalışan, 600 maden işçisinin haklarını alamadıkları gerekçesiyle anayasal haklarını kullanarak greve gittiklerini belirtti. İşçilerin milli ve ahlaki değerler çerçevesinde, vatan sevgisi ve alın teriyle hak mücadelesi verdiklerini vurgulayan Işıkver, “Maden işçilerimiz, milletimizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlarken, emeklerinin karşılığını almak için gösterdikleri bu haklı direnişte yanlarındayız” dedi.

IŞIKVER, işçilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini ve sorunların bir an önce çözülmesinin önemini belirterek “Her bir işçimiz, milletimizin kıymetli birer evladıdır. Özellikle maden sektöründe çalışan işçilerimizin, zorlu ve tehlikeli şartlar altında verdikleri mücadele, takdire şayandır. İşçilerin haklı taleplerinin karşılanması için gerekli adımlar atılmalı, milli dayanışma ruhu içinde çözümler üretilmelidir. Ülkemizin ekonomik şartları ve enflasyon göz önünde bulundurularak işçilerimizin taleplerine yanıt verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Milletvekili IŞIKVER, işçilerin her daim yanında olduklarını ve bu sürecin yakın takipçisi olacaklarını ifade ederek; “Grev yapan emekçi kardeşlerimizin milli ve ahlaki değerler çerçevesinde sürdürdükleri mücadeleyi destekliyor, haklarının teslim edilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.