İlk açıklamasını Hakimiyet'e yaptı

Elazığ İl Özel İdare'nin çiçeği burnunda antrenörü Derya Özyer, Mersin Üniversitesi karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu

İlk açıklamasını Hakimiyet'e yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 16. Haftası’nda Elazığ İl Özel İdarespor evinde konuk ettiği Mersin Üniversitesi 88-74 mağlup etti. Karşılaşmayı tribünden takip Elazığ İl Özel İdare’nin yeni antrenörü Derya Özyer, maçın ardından Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu.

Yeni oluşum herkes için hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Özyer, süper lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Derya Özyer ile maç sonu gerçekleştirdiğimiz röportaj şöyle;

Takım galip geldi, takımla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Öncelikle yeni bir oluşum, hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün arkadaşlar hakikaten iyi mücadele ettiler. Hem oyuncularımız hem de teknik ekibimiz iyi bir iş çıkarttı onları tebrik ediyorum. Daha önce buraya hizmet etmiş olan antrenör kardeşime de verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrası içinde hep birlikte elimizi taşın altına koyup hedefimiz süper lige çıkmak ve bunu için elimizden geleni yapacağız. Bugün takım çok istekliydi. Herkes yüzde yüzünü vermeye çalıştı. Bizim istediğimizde bu ve biz bunun üstüne koyarak devam edeceğiz. Şu anda sıralamadaki yerimiz biraz aşağılar gibi görünse de bu takımın potansiyeli yukarıya çıkmaya yeterli olacaktır. Yeni transferlerinde takıma çok büyük katkısı olacaktır. Ben de elimden geleni yapacağım tek hedefim süper lige çıkmak. Umuyorum hep birlikte bunu başarırız. Burada sadece biz kulüp olarak değil, Elazığ halkının da desteğine ihtiyacımız var. Burayı doldurmaları lazım ki takım ve halkın bütün halinde iyi yerlere gelsin. Nihan Demirkol, Nihal Güngör bugün Tuğçe İnöntepe yoktu daha sonra katılacak takıma. Anlaşmayı yaptık ama onun eski takımıyla bir maça daha çıkması gerekiyor ondan sonra bizimle beraber olacak. Şuan için hepsinin eline sağlık diyorum.

Elazığ’ı nasıl buldunuz?

Şehir olarak çok güzel bir şehir. Benim daha önce 2 kere gelme şansım oldu ama her tarafını gezmemiştim. Bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum. Halkta çok samimi ve çok iyi insanlar. Ben bütün tribünlerini dolduracaklarını düşünüyorum. Bugün taraftar vardı ama daha da fazlasına ihtiyacımız var. Umuyorum bundan sonraki maçlarda daha kalabalık gelirler. Yönetim Kurulumuza ve Genel Sekreterimiz Mehmet Sabuncu’ya bana olan güvenleri için teşekkür ediyorum.