İl Protokolü'nün Savunma Atağı Devam Ediyor

Elazığ İl Protokolü Savunma Sanay Başkanı ve Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'dan sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile de bir araya geldi.

İl Protokolü'nün Savunma Atağı Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, sosyal medya hesabından konuya dair açıklamalarda bulundu.
Protokolde bulunan Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanı Suat Öztürk, OSB yönetim kurulu üyesi Mustafa Baloğulları ve ETSO Başkanı İdris Alan, Bakan Güler ile Elazığ için planlanan savunma sanayi yatırımlarını değerlendirdi.
Başkan Alan sosyal medya hesabından konuyla ilişkin bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda Başkan Alan,
"Elazığ Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş, Sayın Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım,  Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Suat Öztürk ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mustafa Baloğulları ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler'i ziyaret ederek 
 Bakanlığımızın ilimizde gerçekleştirmeyi planladığı  savunma  sanayii yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunduk.
Sayın Bakanımıza, şehrimize olan yakın ilgi, heyetimizin taleplerine gösterdiği alaka ve  misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Elazığ'ın her alanda gelişmesi ve  kalkınması için  ortak akılla hareket edip ortak irade  göstermeye devam edeceğiz." İfadelerine yer verdi.