İl Genel Meclisinde Teşkilat ve Adalet Damgası 

Siyasi partilerin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üye listeleri açıklandı.

İl Genel Meclisinde Teşkilat ve Adalet Damgası 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Partilerin meclis üyelikleri listelerini eleştirenler de oldu beğenenler de. Siyasi partilerin listeleri oluştururken tüm kesimleri mutlu etmek mümkün olmadığı gibi müracaat eden her bir aday adayını listeye koyma gibi teknik bir imkân da söz konusu değil.

Ak Parti Elazığ merkez il genel meclisi listesine  bakıldığında her biri önemli birikim ve deneyime sahip isimlerden oluştuğu görülüyor.

Listenin birinci sırasında Av. Ömer Faruk Çelik yer alırken Leyla Yanlıç ikinci, Atilla Pirinç üçüncü, Hacı Ateş dördüncü, Mustafa Asım Nazırlı beşinci, Remzi Aslantaş altıncı, Cumali Demiroğlu yedinci, Ömer Faruk Akgül ise sekizinci sırada yer aldı. Leyla Yanlıç ve Atilla Pirinç  dışında diğer üyeler değişti ve yerlerine  yeni isimler geldi.

Listenin ilk sırasında yer alan Av.  Ömer Faruk Çelik, ilimiz siyasetinin ve kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. 

İl Genel Meclisinde ilk defa bir hukukçunun yer alacak olması hem çok önemli hem de çok kıymetli. 

Uzun süre Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığını yapmış ve girilen her seçimlerden partisinin zaferle çıkmasını sağlayan ekipler arasında yer almış bir isim.

Çelik, davasına sadakati, çalışkanlığı, dürüstlüğü, alçak gönüllüğü, temsil kabiliyeti, yönetim tecrübesi, toplumsal saygınlığı ile İl Genel Meclisine önemli katkılar sunacak bir isim.

Av. Ömer Faruk Çelik, planlı ve disiplinli çalışması Elazığ’ın en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran önemli ve büyük bütçeli yatırımcı kurumlarından biri olan İl Özel İdaresi’nin daha etkin hizmet üretmesine, meclisin de daha etkili olmasına önemli katkılar sağlayacaktır. 

13 yıl gibi uzun bir süre Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında görev yaparak seçim süreçlerinin görünmez kahramanı oldu. 

Kişisel reklam ve öne çıkmaya yönelik PR ile değil; görünmeden, öne çıkmadan, sırf halkın ve Hakk’ın rızasına yönelik yaptığı çalışmalar ile bilindi ve konuşuldu.

Sürekli olarak köyleri, mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü kazandı.

Çelik’in uzun yıllardır verdiği emeklerin, gösterdiği gayretlerin teşkilatlarca değer görmesi, vefa bulması, teşkilat ruhu açısından çok kıymetli ve değerlidir.

Bu tercih ve karar, aynı zamanda teşkilatta çalışanların da “takdir edilme ve değer görme” adına moral ve motivasyonunu artıran ilkeli bir duruş olarak da görülüyor.

Çelik’in seçildikten sonra da şehre hizmet noktasında gayret göstereceği, avukat kimliği yanında teşkilatçı yönüyle de hem temsil hem de her bölgemize eşit hizmet adına gayet göstereceği konusunda hiç kimse tereddüt göstermiyor.

Ak Parti’nin hem il genel hem de belediye meclis üyeliğinde çoğunluğu alarak hizmetlerine yenilerini ekleyeceği konusunda da kimsenin bir tereddüttü yok.