İHANET Mİ EDİLİYOR?

 

Erkan BAY/Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 10 Ekim Pazartesi saat 17'de açıklandı

 İHANET Mİ EDİLİYOR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Erkan BAY/Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 10 Ekim Pazartesi saat 17'de açıklandı. Atanan 20 bin kişinin görev yerleri belli oldu. Atanan öğretmenlerin arasında ‘’FETÖ ABLASI’’olarak H.N.G isimli bir bayanın da olduğu iddia edildi.

‘’AKİT TV ORTAYA ÇIKARDI’’

Akit Haber,Sivas merkezde bir otelde yapılan mülâkat sınavında yaşanan skandalı gündeme taşıdı. Sabah Saat 10'da bir otelde, 9. Komisyon üyelerince yapılan sınıf öğretmenliği branşı sınavında FETÖ ablası olduğu ileri sürülen H.N.G adlı kadın adaya 90 puan verildiğini belgeleri ile ortaya çıkarmıştı.

‘’16.TERCİHİ KABUL EDİLDİ’’
 

Akit TV’de yer alan habere göre, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklanır açıklanmaz Mülakatta 90 puan verilen H.N.G adlı “ABLA”nın 16.tercihinin kabul edildiği belirtildi. Belgede, H.N.G'nin Elazığ'ın Arıcak ilçesi Kambertepe İlkokulu'na atandığı yazıyor.

 

AKİT TV’DE YER ALAN HABERİN AYRINTILARI;

 

 

SORU ÇALMAYA GEREK KALMADI!!
 

2010 yılında soru çalarak kamu kurumlarına yerleşen Pensilvanya şakirtleri artık daha rahat!

 

Akit Haber, 22 Eylül 2016 Perşembe günü Sivas merkezde bir otelde yapılan mülâkat sınavında yaşanan skandalı gündeme taşıdı.

 

‘’ FETÖ İMAMI OLAN BABASI TUTUKLU’’
 

Skandalın boyutu bununla sınırlı değil. Elazığ’a öğretmen olarak atanan “ABLA” H.N.G'nin babası Nuh Gülcü de Sivas'ın Gürün ilçesinde ikamet ediyor. Suçatı Kasabası FETÖ imamı olduğu iddia edilen Gülcü, Gürün Halk Kütüphanesi'nde görevli memurdu. Darbe ve işgal girişimi sonrası Nuh Gülcü ve eşinin 17 Aralık sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlarını devam ettirdiği anlaşıldı.Açığa alınan FETÖ imamı Gülcü, eşi ile tutuklandı. Nuh Gülcü'nün eşi daha sonra denetimli serbest bırakıldı. Kendisinin ise tutukluk halinin devamına karar verildi.

 

‘’BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?’’

FETÖ'cü olduğu iddia edilen binlerce kişinin kamu kurum ve kuruluşlarında görevine son verildi.

Ancak yeni yapılan atamaların bazıları ortada.Yaşanan bu hadise “Böyle mücadele olur mu?” dedirtti.

 

CEVAP BEKLEYEN SORULAR
İhanet, dikkat çekici soruları da gündeme getirdi. İlgili komisyonda ve başka illerde FETÖ'cü olduğu iddia edilen kaç kişiye sınav kazandırıldı? FETÖ ile mücadele edilmeyip Türkiye ve Erdoğan'a ihanet mi ediliyor?

 

SAVCILAR GÖREVE
Akit Haber olarak bu haberi açık bir ihbar olarak kamuoyuna sunuyor, Savcılardan harekete geçmesini bekliyoruz.