İHANET CEZASIZ KALMAZ

FİNANS VE MEDYA AYAĞI MERCEK ALTINDA 

FETÖ soruşturması kapsamında örgüte finans desteği ve medya ayağı ile ilgili soruşturmalar da devam ediyor

İHANET CEZASIZ KALMAZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FİNANS VE MEDYA AYAĞI MERCEK ALTINDA 

FETÖ soruşturması kapsamında örgüte finans desteği ve medya ayağı ile ilgili soruşturmalar da devam ediyor. Örgüte maddi destek sunan Boydak Holding ve birçok şirkete kayyum atanıp sahipleri cezaevine konurken kayıp olan  birçok şirket yöneticisi  de aranıyor.

FETÖ soruşturması kapsamında en çok inceleme altına alınan konuların başında  yayın politikası yanında köşe yazıları ve yazarlarının duruşları da mercek altına alınıyor.

ELAZIĞ'DA TUTUKLANAN VE ARANAN GAZETECİLER 

İnsanların üzerine tankla yürüyen, meclisi bombalayan,  masum insanları öldüren ihanet şebekelerinin yazılarında öven, bu cenahın faaliyetlerini masum ve doğru gösteren, bununla birlikte seçimle işbaşına gelen Cumhurbaşkanı ve hükümeti diktatör ve tiran olarak gösteren yazarlar ile bu yazıların yayınlandığı gazete ve internet sitelerine de soruşturmalar yolda.

KAÇAK GAZETECİ KİM? 
 

Elazığ'da ticari faaliyet yapan  ve geçmişte bir kamu kuruluşunda bürokrat olan kardeşinin ihale komisyon başkanlığındaki ihaleye fesat  karıştırmaktan  yargılanan ancak dönemin Fetö’cü hakimlerince berat ettirilen ve yakın zamanda bu dosyanın yeniden açılarak yargılanma yapılacağı  şahsın köşe yazıları da mercek altında.
 

Cemaatin geçmişte üst düzey görüşmelerinde etkin rol oynayan, grubun bürokrasi ve medya ayağını yöneten, 15-25 Aralık olayından sonra sözüm ona nedamet gösterdiği ifade edilse de bir gazeteciler  cemiyetinin başkan yardımcısı olan şahsın neden kayıp ve kaçak olduğu merak ediliyor.

GERÇEKLER NEDEN SAKLANIYOR?
Elazığ da tüm bu olaylar yaşanırken bu iki ismin yazılarını yazdığı ve mensup oldukları gazeteci cemiyetinden hiç bir açıklama yapılmaması buna karşın kendilerine dokunacak zararları engellemek adına  bu gerçekleri görmezden gelen, bu da yetmezmiş gibi halen  bu şahısları savunma rolünü üstlenen gazetecilerin de ifadelerinin alınması bekleniyor.