İftira, Özel'i güçlendirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile yasak aşk yaşadığı iddialarına ilişkin konuştu.

İftira, Özel'i güçlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel "Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamazsam namerdim! Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürümünüz kadar yer yakarsınız. Atatürk'e verdiğim söz olmasa lanet olsun deyip başka bir şey yapacağım" dedi.

Bu konuda Özgür Özel ve Belediye Başkanına hem de Kılıçdaroğlu’na yakın CHP’liler tarafından iftira edildiğini, biliyoruz.

Siyasileri, en kolay yıpranma alanı olan ve özel hayat konusunda yapılan bu iftiraları şiddetle kınıyoruz. 

Özel’in bu iftiradan ne kadar etkilendiği ve üzüldüğünü ise “Atatürk'e verdiğim söz olmasa lanet olsun deyip başka bir şey yapacağım" cümlesinden anlıyoruz.

Özel, bu cümle ile siyasetin çirkef yüzüne dikkat çekip bu konumda olmak istemediğine vurgu yapıyor.

Siyasette birilerini yenmek ve alt etmenin yolu, özel hayattan hele hele olmamış ve yaşanmamış olayları olmuş gibi yazıp çizmeye dayalı iftiralardan geçmemeli.

Türk siyasetini her ne kadar bu tür özel hayata dair iftira ve ifşalar belirlese de bu mecrada yükselmenin yolu birilerini alçaltma gayretleri olmamalı.

Bu iftira, sanıldığı gibi Özgür Özel’i yıpratmadı tam tersi siyasi kariyerini ve liderlik gücünü daha da pekiştirdi.