İçme Köyü'nde düzenlenen voleybol turnuvası beğeni topluyor

Elazığ'ın merkeze bağlı İçme köyünde düzenlenen voleybol turnuvası, gençlerin hem eğlenip hem de sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine olanak tanıyor. Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekim Özel Kalemi Bayram Karakaya'nın öncülüğünde hayata geçirilen bu etkinlik, köy gençlerine her hafta spor yapma fırsatı sunuyor.

İçme Köyü'nde düzenlenen voleybol turnuvası beğeni topluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her perşembe akşamı saat 21:30'da çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirilen voleybol maçları, gençler arasında hem fiziksel hem de sosyal gelişime katkıda bulunuyor. Bayram Karakaya, bu etkinliğin gençler için önemini vurgulayarak, "Amacımız, köydeki gençleri spora teşvik etmek ve onlara sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmak. Spor, sadece fiziksel sağlık için değil, aynı zamanda gençlerin sosyal ve mental gelişimi için de çok önemli. Bu etkinliklerle gençler arasında dayanışmayı ve takım ruhunu güçlendirmeyi hedefliyoruz" şeklinde düşüncelerini paylaştı.

İçme Köyü'nde düzenlenen voleybol turnuvası beğeni topluyor

Karakaya, köydeki sosyal hayatın canlanmasına da katkıda bulunan bu tür etkinliklerin, gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıdığını belirtti. Voleybol turnuvası sayesinde gençler arasında arkadaşlık bağları güçlenirken, spor yapmanın keyfi de yaşanıyor. Bu minvalde katkılarından dolayı gençlik Spor il müdürümüz sayın Abdulsamet EREN müdürüm ve ekibine teşekkürü borç biliriz ..