Hüda Par  Gençlik Kuşaklara Sığamaz Etkinliği Düzenledi

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları, 'Gençlik Kuşaklara Sığamaz' temasıyla 22 Ekim tarihinde başlattığı etkinlik, dereceye girenlere verilen ödüllerle sona erdi.

Hüda Par  Gençlik Kuşaklara Sığamaz Etkinliği Düzenledi

Gençlik Haftası dolayısıyla yapılan etkinliklerde, futbol turnuvasına toplam 20 takım olmak üzere 200 kişi, voleybol turnuvasına toplam 7 takım 49 kişi, satranç turnuvasına 7 takım, masa tenisi turnuvasına 19 kişi, bilgi yarışmasına 80 kişi katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programın finali HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığında yapıldı.

Turnuvalarda dereceye giren 22 yarışmacıya ödüllerini HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ile HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ölmez verdi.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, gençliğin nasıl eğlenmesi gerektiğini, eğlenirken öğrenmeyi ve öğretmeyi bu tür programlarla öğrenmiş olduklarını belirtti.

Turnuvaya katılan yarışmacılara teşekkür eden Kavaklı, “Başkanımız ve gençlerimizin yapmış olduğu bu programlar Elhamdülillah dolu dolu geçti. Bu yapılan etkinlikler üniversiteliler arasındaydı. İnşallah bundan sonraki etkinlik lise düzeyinde olacak. Sizler eğlencenin eğlenmenin nasıl olduğunu gösterdiniz. Turnuvalarınızda güzel bir şekilde kardeşlik hukuku içerisinde, tatlı bir yarışınız vardı. Çok güzel bir mücadeleniz vardı. Bu mücadeleniz inşallah Elazığ`a ve Elazığ gençliğine örnek olmuştur. Bizim nazarımızda örnektir. Biz helal dairesi çerçevesinde eğleneceğiz. Bu eğlence şeklini de çevremizdeki kardeşlerimize hissettireceğiz.” dedi.

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ölmez, HÜDA PAR`ın Ekim ayının son haftasını bu yıl “Gençlik Kuşaklara Sığamaz” sloganıyla Gençlik Haftası olarak ilan ettiğini hatırlattı.

Kendilerinin de bir takım sportif ve ilmi etkinlikler düzenlediklerini belirten Ölmez, şunları söyledi:“Bu yarışmaları ve faaliyetleri düzenlemedeki amacımız, gençlerimizi hedeflenen manevi seviyeye ulaştırmaktı. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Elhamdülillah çalışmalarımız gayet güzel ve verimli geçti. Elazığ’ımızda birçok gencimiz yaptığımız etkinliğe iştirak ettiler. Futbol turnuvasına toplam 20 takım olmak üzere 200 kişi, voleybol turnuvasına toplam 7 takım 49 kişi, satranç turnuvasına 7 takım, masa tenisi turnuvasına 19 kişi, bilgi yarışmasına 80 kardeşimiz katılım gösterdi. Bu etkinlikler bizlere bir ümit aşıladı. İnşallah biz bu faaliyetleri yılda bir değil senenin çeşitli vakitlerinde sürekli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz.”dedi.