HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti

Muhtarlar günü dolayısıyla HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet Elazığ mahalle ve merkez Köy muhtarlarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Muhtarlarını ziyaret eden Kavaklı, muhtarların günü kutladıktan sonra verdiği mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Kendi mahallesini, köyünü ve bölgesini en iyi bilen ve geçerliliği kabul gören ve sorunlara en güzel çözümler bulan muhtarlarımızdır. Maalesef günümüzdeki siyaset muhtarlarımızın şahsından ve temsiliyetinden öte muhtarlarımızın almış olduğu oylar bazında değerlendiriyor. Buda muhtarlarımızın ve bizim canımızı acıtıyor. Verilmesi gereken ehemmiyet muhtarlarımızın yetki alanlarıdır. Mahalle ve köy halkı, muhtarı kendine yetkili ve temsilci olarak seçmiştir. Maalesef deprem sürecinde muhtarlarımız bu temsiliyetini tam olarak yerine getirememiştir. Biz bu durumu kendilerinden kaynaklı bir problem olarak görmüyoruz.  Siyasi irade ve merkezi yönetim muhatap alındı, sorunlar ve yapılması gerekenler konusunda yerelden çok merkezden müdahale ile çözme yöntemine başvuruldu. Bu da halkın istemediği sonuçları beraberinde getirdi. Elazığ büyüyecekse muhtarlarımızla, siyasilerimizle ve STK’larımızla birlikte büyüyecektir. 

Başta merkez ilçe başkanımız olmak üzere sürekli olarak muhtarlarımızla diyalog içerisindeyiz. Bu zamana kadar muhtarlarımızla birlikte hareket etme konusunda özverili bir çalışma sarf ettik. Yapılan çalışmanın karşılığını gördük mü evet kısmen de olsa sorunların halli noktasında karşılığını gördük.  Siyasi partilerin bir araya gelmesi ve muhtarlarımızın özverili çalışması ile sorunların bir kısmı halledildi. Bu sorunlar bitti mi? Bitmedi. Halen daha depremin acılarını yaşıyoruz. Deprem bir kez oldu ama biz aylardır mahalle mahalle depremler yaşıyoruz. 

Halkımız sürekli muhtarların kapısını çalıyor ve şikâyetlerini dile getiriyor. TOKİ’lerdeki problemlerden, asansörden ve çevre düzenlemesine kadar tüm sorunlarını muhtarlarımıza iletiyor. Sorunlarının birçoğunu muhtarlarımız üzerinden dile getirmeye çalışıyor. 

Biz sadece yanlışları gören bir parti değiliz. Doğruları kabul eden, kimden olursa olsun ve kim söylerse söylesin, doğru doğrudur, desteklenmesi lazım. Yanlış kimden gelirse gelsin yanlışın karşısındayız. Mahallenin ve vatandaşlarımızın sorunlarına vakıf olmak ve çözümüne yardımcı olmak için muhtarlarımızın yanındayız” dedi.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ`ın muhtarlar gününü kutlayarak iyi dileklerde bulundu.
 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti