HİZMET İÇİN AK PARTİ VE AK KADROLAR ELELE!

Milletvekilliği genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından 'Aday Tanıtım Toplantısı' düzenleniyor

HİZMET İÇİN AK PARTİ VE AK KADROLAR ELELE!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekilliği genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından “Aday Tanıtım Toplantısı” düzenleniyor.Yarın  saat 14.00’te Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenecek toplantıda adaylar ilk  kez toplu halde kamuoyuna tanıtılacak.

MUSTAFA ATAŞ ŞEHRİMİZDE

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katılarak bir konuşma yapacak. İstanbul milletvekili olmasına rağmen şehrimizin problemleriyle sürekli ilgilenen hemşerimiz Mustafa Ataş, teşkilat mensuplarıyla da toplantı yapacak.

GÜRGÖZE: “GÖNÜLDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Aday tanıtım toplantısı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,  tüm gönüldaşları tanıtım programına beklediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında 21 Eylül’de Ankara’da tüm Türkiye’deki milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığını, 22 Eylül’de milletvekili adaylarımızın şehrimize dönüşü sırasında havalimanından SKM’ye yoğun katılımlı bir konvoy gerçekleşti, 25 Eylül’de ise Bayramlaşma programında gönüldaşlarımızla bir araya geldik. 30 Eylül’de ise teşkilat mensuplarımızın katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. 3 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi, partililerimizi ve gönüldaşlarımızı bekliyoruz” dedi.