'HİSSEDİYORUM'

'HİSSEDİYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimler için 2023'ü gösterse de birçok partinin gündeminde yine erken seçim talebi var.

Erken seçim talebini en çok dillendiren partilerin başında ise İyi Parti ve CHP yer alıyor.

Türkiye'nin erken seçime gidip gitmeyeceğine ilişkin konuşan Akşener, seçim için “hissediyorum” dedi ve tarih verdi.

Akşener, seçim için 7 ay sonrasını işaret ederek "Mecburen bu seçim olacak 2023’e kalamaz. Fakirliğin yönetildiği bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Milletvekilinin itibarı yok. Gördüğüm kadarıyla 2021 Haziran gibi seçim olabilir.  Haziran’da seçim bekliyorum, olması da gerekiyor. Çünkü çok feci bir fakirlik var" ifadelerini kullanmış.

Anlaşılan Akşener bir kez daha bazı mahfillerin gazına gelmiş. Hatırlayın 15 Temmuz darbesi  öncesi de yine birileri kulağına bir şeyler fısıldamış  iddialarını  ve hem 15 Temmuz tarihini hem de hain darbecilerin kendilerine verdikleri “Yurtta sulh, dünyada sulh” ibarelerinin üzerine basa basa konuşmalar yapmasını.

Anlaşılan yine aynı  mahfil Akşener’e suflörlük yapmış ve darbeyi haber verdikleri gibi erken seçimi de haber vermişler iddialarını gündeme getirdi.

Onların bu tür haberler vermesi doğal da 15 Temmuz gafletinden sonra yine aynı çevrelerin sözüne itibar eden ve “hissediyorum, seçim olacak” türü açıklamalar yapması, Akşener’in  nasıl bir siyasetçi olduğunu ortaya koyması açısından önemli.

Akşener, teşkilatların ve birçok milletvekilinin tepkisine rağmen kol kanat gerip koruduğu kurt siyasetçi Koray Aydın’ın kendisini nasıl bitireceğini ve yerine geçeceğini de hissedebiliyor mu acaba?