Heylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor

Heylanlılar Derneği, Heylan Aşireti üyelerinin yoğun olarak yaşadığı ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Heylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Coğrafyamızda ulaşmadığımız Heylanlı kalmayacak” sloganıyla yola çıkan Heylanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni kurulan derneğe üye kazandırma ve tanışma ziyaretlerine devam ediyor.  

Heylanlılar Derneği, bu kapsamda Karakoçan ilçe merkezi, Kayalık ve Gözerek köyleri ile Kovancılar ilçe merkezinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Her biri yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Heylanlılar Dernek Başkanı Hüseyin Gül: “Dernek Başkan Yardımcımız Saim Demir ve Yönetim Kurulu üyelerimizle Heylan aşiretimize mensup üyelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Karakoçan ilçe merkezi Kayalık ve Gözerek köyleri ile Kovancılar ilçe merkezimizde bir dizi ziyarette bulunduk. Gittiğimiz her yerde aşiret üyelerimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Ziyaretlerimiz sonrası ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anladık. Bizi bağrına basan aile mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Aşiret üyelerimizi ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

Heylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını SürdürüyorHeylanlılar Derneği Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor