Hep Böyle Olsun

Elazığ yöneticileri ve siyasileri Maden için tek ses tek nefes oldu.

Hep Böyle Olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Maden ilçesinde, maden işletmeleri tarafından ilçeye risk olacak şekilde bırakılan maden pasası yüzünden ilçe büyük bir risk altında kalmıştı. Geçmişte bu sorun için parti ayrımı gözetmeksizin 5 Milletvekili de tek ses olarak bu sorunun çözümü için gerekenin yapılacağını açıklamıştı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Maden Belediye Başkanı Musa Orhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri ve ilimiz kurum müdürleri hep birlikte Maden ilçesine giderek vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

İlimiz erklerini yaşanan bir sorun ve bunun çözümü etrafında birleşmeye ve ortak adım atmaya yönelik bir gayret ve verilen resmi önemli, anlamlı ve değerli buluyoruz.

Bu olay da gösterdi ki söz konusu şehrin sorunları ve hemşerilerimizin yaşadığı problemler olunca siyaset ve parti rozetleri ikinci planda kalabiliyor.

İlimiz valisi ve tüm milletvekilleriyle Maden ilçesine çıkarma yapan heyetin çözemeyeceği bir sorun olmaz.

Bu tabloyu bizlere yaşatan tüm milletvekillerimize ve valimize teşekkür ediyoruz.