Hemşehrimiz Doç. Dr. Bulut, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nda

Giresun İl Sağlık Müdürü Elazığlı Hemşehrimiz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Sağlık Bakanlığı'nda önemli göreve getirildi.

Hemşehrimiz Doç. Dr. Bulut, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulut, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın oluruyla sağlık bakanlığı bebek ve çocuk ölümleri bilim kurulu üyeliği görevine atandı.

Giresun il sağlık müdürü Elazığlı Hemşehrimiz Doç. Dr. Muhammet bulut, Sağlık Bakanlığı’nda önemli göreve getirildi.

Müdür Bulut, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın oluruyla Sağlık Bakanlığı Bebek ve Çocuk Ölümleri Bilim Kurulu Üyeliği görevine atandı.

Bebek ve Çocuk Ölümleri Bilim Kurulu’nda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esin Koç gibi üst düzey bilim insanları bulunuyor.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olan Giresun İl Sağlık Müdürü hemşehrimiz Doç. Dr. Muhammet Bulut’un böylesi önemli bir göreve getirilmesi Elazığ kamuoyunda büyük takdir topladı.

Türkiye’nin sağlık alanında önde gelen üniversitelerinde görev yapan ve adından söz ettiren bilim insanlarından oluşan bilim kuruluna üye seçilmesinden dolayı hemşehrimiz Doç. Dr. Muhammet Bulut’u kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.

Giresun’da Espiye İlçe Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak 2014 yılında göreve başlayan Doç. Dr. Bulut burada 2014-2017 yılları arasında hekim ve başhekim olarak, 2017-2021 yılları arası ise Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hekim ve başhekim olarak görev yaptı. Bulut son 3 yıldır ise Giresun İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmakta.