Hemen, Hemen! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas için yaptığı 'Onlar bir suç örgütü değil, topraklarını savunan mücahit grubudur' yorumu Gazze'de binlerce Filistinliyi öldüren İsrail'i rahatsız etmiş.

Hemen, Hemen! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Skandal bir açıklama yapan İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miki Zohar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan terörü destekliyor, nokta. Artık Türkiye ile ilişkilerimizi yeniden hesaplamanın zamanı geldi" ifadelerini kullanmış.

Aman ne üzüldük ne üzüldük. İsrail, Türkiye ile ilişkilerini gözden geçirecekmiş. Sizinle ne ilişkimiz olacak ki zaten. 

Masum bebekleri öldür  ve  Filistinlilere onlar bir tür hayvanımsı yaratık de ve sonra da Türkiye ile ilişkileri devam ettirmeyi düşün…

Bugünden tezi yok kesin Türkiye ile ilişkilerinizi. Büyükelçiliklerinizi kapatın, ticareti kesin, mallarınızı  göndermeyin, hatta Yahudi sermayesi kaynaklı dünya markalarınıza da talimat verin Türkiye’ye mal ve ürün vermesinler. Kola fabrikalarını kapatsınlar, temizlik ürün markalarını çeksinler.

Bizim iradesiz Müslümanlar,   başta kola olmak üzere madem İsrail ürünlerine ciddi ve kararlı bir boykot uygulamadılar, bari siz bize boykot uygulayın ki bu sorun kökten çözülsün… Bekliyoruz..