'HEDEFİMİZ 23'Ü 2023'E TAŞIMAK'

Elazığ'ın ünlü Avukat ve Siyasetçilerinden Ömer Serdar görkemli bir törenle Ak Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

'HEDEFİMİZ 23'Ü 2023'E TAŞIMAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın ünlü Avukat ve Siyasetçilerinden Ömer Serdar görkemli bir törenle Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene yüzlerce vatandaşın yanı sıra yerel ve ulusal basından çok sayıda temsilci katıldı. Elazığ’ı her zaman daha ileriye taşıma parolasıyla yola çıkan Avukat Ömer Serdar yaptığı konuşmada; hedefinin “23’ü 2023’e taşımak” olduğunu belirterek, Elazığ’ı aydınlık yarınlara taşıyacak AK bir hayalinin olduğunu söyledi. Hayalini gerçekleştirmek için gerekli siyasi birikime sahip olduğunun altını çizen Serdar, “ Kalbimde Elazığ’ın yeri çok büyük. Bu aydınlık, AK ve pak hayali gerçekleştirmek için sizinle yürüyecek çok yolumuz var” diye konuştu.

Neden Siyaset?

Konuşmasında; bugüne kadarki bilgi birikimi, tecrübeleri ve üretkenliği ile Türkiye’ye ve Elazığ’a en uygun hizmet edeceği alanın siyaset olduğunu ifade eden Serdar, “Bugün dünya, bütün insanlık, neredeyse tarih boyunca hiç olmadığı kadar ağır bir kriz yaşıyor. Barışı dilinden düşürmeyen egemen küresel sistem, söylemlerinin tam aksine sömürü düzenini sürdürmek, silah satmak için kavga, çatışma ve savaş üretmekten başka bir şey yapmıyor. Biliyorsunuz son iki yılda, ülkemize sığınan iki milyona yakın mülteci kardeşimiz var. Suriye’de Irak’ta Ortadoğu’da sular durulmuyor. Balkanlardan Yemen’e kadar İslam coğrafyasının her yanı ayrı kanayan bir yara. Tek sığınak, tek huzur limanı ise Türkiye. Bu sömürü düzenine karşı durmak ve ülkemizin istikrarının sürmesi adına Siyaset gömleğini giymeye karar verdim” dedi.

Neden Ak Parti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti ile birlikte siyasi anlayışın değiştiğini vurgulayan Serdar, “Unutulmamalıdır ki, artık siyasetin merkezinde milletin yoluna taş koyanlar değil, milletin yoluna baş koyanlar var. O büyük ustanın, uzun adamın önderliğinde başlayan hareket dalga dalga büyümüş, bu ak ve pak yürüyüşe milletimiz Ak Parti tabelası asmıştır. Kısa zamanda büyük aşamalar kaydedilmiş, Türkiye’nin önündeki oligarşik ve bürokratik vesayet kurumları ile büyük mücadele verilmiştir. Bugün hala, küresel sistemin taşeronluğunu yapan paralel bir ihanet şebekesi ile bu kavga devam etmektedir. Bu kavgada da, Aziz milletimiz irfanı ile Ak kadroların arkasında durmuş ve durmaya devam edecektir inşdigerah” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Ahmet Davutoğlu ile yeni bir sürece girdiğini kaydeden Serdar, “Bugün, “Bilge” Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde yeniden bir imar ve ihya sürecine girmiştir. Bu tarihi müktesebatımıza dönerek geleceğe yönelik bir projeksiyon tutmaktır.  Bu bir medeniyet projesi, bu bir ‘Yeni Türkiye’ projesidir. Bu Yeni Türkiye içinde, Türk’üyle, Kürt’üyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle kardeşlik ve eşitlik hukuku var. İşte bunun için Ak Parti” şeklinde konuştu.

Törene katılanlara gül dağıtan Serdar iyi bir gelecek dileğinde bulunarak Elazığlı hemşehrilerinden destek istedi. Serdar konuşmasını, “ Büyük bir coşku ve inançla çıktığım siyaset yolunda destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah Yar ve yardımcınız olsun” diyerek noktaladı.