HD Fırat Üniversitesi 'BAL' gibi!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 2019-2020 Sezonu Elazığ derbisi ile başladı

HD Fırat Üniversitesi 'BAL' gibi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2019-2020 Sezonu haftasonu oynanan maçlarla başladı. 2. Grup’ta yer alan temsilcilerimiz Harput Dibek Fırat Üniversitesi ile Sürsürüspor ilk hafta maçında karşı karşıya geldiler.

Pazar günü saat 15.00'te FÜ Sentetik Saha'da oynanan maçta Gümüşhane Bölgesel Lig Hakemi Murat Demir düdük çaldı.

ONBİRLER:

Maça temsilcilerimiz şu onbirlerle çıktılar;

HD Fırat Üniversitesi: Furkan Ak, Adem Taş, Bora İlgen, Ahmet Çelik, Selim Ahmet Genç, Muhammed Ali Polat, Ertan Karlıdağ, Semih Çağlar, Hasan Yılmaz, Kadir Topal, Birkan Doğan.

Sürsürüspor: Emrah Gür, Serkan Çiçek, Ömer Kara, Ferit Olgun, Ahmet Durmuşoğlu, Serkan Akbakay, Gökhan Biçer, Abdullah Özdemir, Serdar Bakıl, Emrah Ayyıldız, Mehmet Aydur.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK, ASKF’DEN ÇİÇEK TAKDİMİ

Sezonun ilk haftasında Elazığ Derbisi’nden temsilcilerimizin karşı karşıya gelmesinden ötürü Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nca her iki takım kaptanlarına ve hakemlere çiçek takdimi yapıldı. Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı etkinlikte; Sürsürüspor takım kaptanına, Fırat Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mustafa İnallı, Fırat Üniversitesi takım kaptanına ise Sürsürüspor Başkanı Yavuz Doğan çiçek takdim etti. Müsabakanın hakemlerine ise TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç çiçek takdim etti. Daha sonra ise toplu hatıra fotoğrafı çekinildi.

SÜRSÜRÜ BAŞLADI, FÜ BİTİRDİ!

Maça etkili başlayan Sürsürüspor, henüz 3. dakikada Emrah Ayyıldız’ın golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Fırat Üniversitesi bu gole 15. dakikada cevap verdi. Semih’in, Sürsürüspor kalecisi Emrah Gür’ün müdahalesiyle yerde kalması sonucu kazanılan penaltı vuruşunu Hasan Yılmaz ağlara göndererek skoru eşitledi.

Kalan bölümde karşılıklı ataklara rağmen başka gol olmayınca ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Harput Dibek Fırat Üniversitesi 51. dakikada Ertan’ın golü ile durumu 2-1 yaptı. 69. dakikada sahneye çıkan Taha Esmeray son sözü söyledi ve Fırat Üniversitesi sahadan 3 puanla ayrıldı. Sürsürüspor gelecek hafta evinde Adıyaman 1954 Spor, HD Fırat Üniversitesi ise deplasmanda Kahta 02 Spor’la karşı karşıya gelecek.

SÜRSÜRÜSPOR: “KALİTE SAHAYA YANSIMADI”

3-1’lik mağlubiyet sonrası Sürsürüspor Kulübü sosyal medya hesabından; Kalite sahaya yansımadı. Bu saçma sapan futbol için sevenlerimizde özür dileriz” açıklamasında bulundu.

APAYDIN: “BU LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”

Sezonun ilk galibiyeti sonrası mutlu olduklarını ifade eden Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu Burak Apaydın, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Eksik bölgelerimize takviyeler yaptık. İlimizin güzide ekibi Sürsürüspor’u 3-1 gibi net bir skorla yendik. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Elazığ’a yakışan bir maç oldu. Elazığ’ın menfaatleri uğruna Sürsürüspor’la birlikte hareket edeceğiz. Rektörümüze, yönetimimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Sonuçlar bizi nereye götürür bilemeyiz. Biz iyi bir takımız” ifadelerini kullandı.