HAYVAN HASTANESİ HİZMETE DEVAM EDİYOR

Erkan BAY/ Türkiye'nin en gelişmiş hayvan hastanelerinden biri olan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evi hizmetlerine devam ediyor.

HAYVAN HASTANESİ HİZMETE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 30 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve 2016 yılından itibaren sokak hayvanlarına hizmet veren Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi, her yaştan ziyaretçilerinden ilgisini çekiyor.

Bünyesinde, köpek yuvaları, karantina, uyuz bakım binası, tam donanımlı modern ameliyathane, post-operatif ünitesi, laboratuvar, köpek ve kedi evleri, açık bakım alanları yer alan bakım evine gelen çocuklarda  hayvanları severek günlerini geçiriyor.

Merkez Dilek köyü mevkiinde 30 bin metrekare alana inşa edilen  Hayvan Hastanesi; 300 kapalı 200 açık olmak üzere, yaklaşık 500 köpek ve 40 kediyi barındırıyor. Tesiste ayrıca, açık alanlarda 20 köpek için korunaklı alanlar da bulunuyor.

Barınağın ameliyathane binasında ise kapalı alan içerisinde 30 Postoperatif Müşahede Odaları, 2 Bulaşıkhane, 2 Mama Deposu,1 Kayıt Ofis,1 Ecza Deposu, 1 Röntgen Odası ve Bekleme Odası, 1 Veteriner Hekim Odası ve 1 Ameliyathane odası yer alıyor.