Hasret 3 maça çıktı!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Spor Toto 3

Hasret 3 maça çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 10. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Maltepespor ile golsüz berabere kaldı ve galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Dün saat 13.30’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanan ve Gaziantep Bölgesi C Klasman Hakemi Mustafa Murat Oğuz’un düdük çaldığı maça temsilcimiz; Gökhan Zirekli, Emrah Çalışlar, Serhat Maden, Emrah Yollu, Hakan Albayrak, Mehmet Güler, Mertcan Demirer, Ekrem Sütçü, Tufan Deniz Gelen, Ekrem Aydemir ve Ali Yıldırım onbiriyle çıktı.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta, her iki takımda gol yollarında etkisiz kalınca müsabaka başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından temsilcimiz puanını 17’ye çıkarırken, Maltepespor 5’e yükseltti. Kırmızı – Lacivertliler, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 11. Haftası’nda 12 Kasım Cumartesi günü evinde Denizli Bş. Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 

EMRAH CEZALI DURUMA DÜŞTÜ!
Elaziz Belediyespor’da Emrah Yollu üzüntüsü yaşanıyor. Başarılı oyuncu, Maltespor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Dün Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın 10. dakikasında yaptığı faul sonrası Hakem Mustafa Murat Oğuz tarafından sarı kartla cezalandırılan 25 yaşındaki futbolcu, cezalı duruma düştü ve Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacak. Bu sezon Tarsus İY, Payasspor ve Muğlaspor maçlarında 1’er kez sarı kart gören Emrah, böylelikle sezon içerisindeki 4. ihtarını aldı ve cezalı duruma düştü.

3. GRUPTA TOPLU SONUÇLAR
Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un 1 puanla kapattığı haftada, tüm müsabakalar Pazar günü oynandı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Sakaryaspor evinde lider Orhangazispor’u 2-0’la devirdi. Afjet Afyonspor ise evinde Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2’yle geçti ve grubun yeni lideri oldu. Alınan sonuçlar şöyle;
Payasspor 2-1 Orduspor
Düzyurtspor 1-1 Bayrampaşa
A. Afyonspor 5-2 Tarsus İY.
Bergama Bld. 1-1 12Bingölspor
Adliyespor 4-0 Muğlaspor
Maltepe 0-0 Elaziz Belediyespor
D. Gençlerbirliği 3-1 Denizli Bş. Bld.
Sakaryaspor 2-0 Orhangazispor
Sultanbeyli Bld. 1-1 Diyarbekirspor