HAŞERE İLE ETKİN MÜCADELE

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya katı

HAŞERE İLE ETKİN MÜCADELE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya katılan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Özay, Malatya Büyükşehir Belediyesinin haşereyle mücadele konusunda yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini ve daha etkin mücadele konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı da haşereyle mücadele konusunda Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile istişareye devam edeceklerini kaydetti.

Toplantıda Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sinevizyon eşliğinde anlatıldı. Sunum sırasında kimyasal mücadelenin yanı sıra biyolojik mücadele, mekanik-fiziksel mücadele ve kültürel mücadele hakkında bilgiler verildi.