Harput Kısa Film 8-11 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek

Harput Kısa Film Festivali'ne Sayılı Günler Kaldı. 8-11 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek Olan Festivale Elazığlıların Yoğun İlgi Göstermesi Bekleniyor.

Harput Kısa Film 8-11 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Harput’un tanıtımını yaparak, Elazığ Şehrinin Kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak Harput Kısa Film Festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle Elazığ'da valilik tarafından ilk kez yapılacak.  8 Eylül’de saatler 19.00’u gösterdiğinde başlayacak olan festival 11 Eylül’de yapılacak olan ödül töreni ile son bulacak.

Yönetmen Ertuğrul Karslıoğlu, Doç. Dr. Emrah Aydemir ve Dr. Öğr. Üyesi Yunus Namazın danışmanlığını üstlendiği Festivalle benzer etkinliklerin Anadolu’da da yapılabileceğini göstermek adına ilk adımın atılmış olacağına inanılıyor.

Nurettin Ardıçoğlu Konferans salonunda gerçekleşecek Festivalde birçok değerli isim yer alacak. Festivalin Başkanlığını kısa filmde Osman Sınav belgeselde ise Doktor Öğr. Üyesi Hakan Aytekin yapacak. Festivalde ayrıca Piyano gösterimi, söyleşi, Film Gösterimi,  Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik Güldürüsü gibi çeşitli etkinliklerin yanı sıra usta oyuncu Yılmaz Gruda’ya yaşam boyu Onur Ödülü de verilecek.