Harput BYK 3. Kez Enformasyon Memurluğu Sınavı Düzenleyecek !

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Harput Bölgesel yürütme kurulu tarafından seyahat acentaları işyeri açmak isteyen ya da seyahat acentalarında çalışmak

Harput BYK 3. Kez Enformasyon Memurluğu Sınavı Düzenleyecek !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Harput Bölgesel yürütme kurulu tarafından seyahat acentaları işyeri açmak isteyen ya da seyahat acentalarında çalışmak için enformasyon memurluğu belgesi almak isteyenlere 3. Kez sınav düzenleyecek.

Bölgede  ve ilimizde çalışan ya da çalışacak vatandaşlara iş imkanı sağlamak için bu sınavı yaptıklarını belirten Harput BYK Yön. Kur. Üyesi Şayan BAYSAL “ Sınavımıza başvurmak isteyenler 15 Haziran 2017  Perşembe gününe kadar Harput BYK ofisimize başvuru yapabilirler” dedi.

Vatandaşlarımız Kaçak Turlardan Uzak Dursun !

Kaçak bir tur  organizasyonunda elim bir kaza sonucu 24 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini  hatırlatan BAYSAL “ 13 Mayıs Cumartesi günü Muğla- Marmaris karayolundaki elim kazada hayatını kaybeden 24 vatandaşımıza yüce Allah’tan rahme, yaralılara acil şifalar diliyoruz. TÜRSAB olarak vatandaşlarımızı sürekli uyardığımız  kaçak turların bir örneğine daha maalesef bu kazada şahit olduk. Bu tür acı olayların bir kez daha tekrarlanmaması için hiçbir kurum tarafından denetlenmeyen bu tür organizasyonlardan vatandaşlarımızın uzak durmaları konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz” diye konuştu.