HANKENDİ BLD. ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1

HANKENDİ BLD. ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mutlu sona ulaşan ve gelecek sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Hankendi Belediyespor, önceki akşam Hisar Et Lokantası’nda düzenlenen yemekli törenle şampiyonluğu kutladı.
Yemeğe Hankendi Belediyespor Başkanı Arif Seval’in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen organizasyonda futbolcular, stresli geçen sezonun yorgunluğunu attılar.
ARİF SEVAL: “5-6 TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Yemek organizasyonu sonrası değerlendirmelerde bulunan Hankendi Belediyespor Başkanı Arif Seval çok nezih bir ortamda şampiyonluklarını kutladıklarını belirterek, “Hisar Et Lokantası sahibi İrfan Canpolat kardeşimiz sağolsun bu yemeğini üstlendi. Bir sezonun yorgunluğunu attık. Artık yeni bir ligde mücadele edeceğiz. Bütün arkadaşlarımın emeğine sağlık” dedi.
Hedeflerinin ilk yıl lige tutunmak olacağını kaydeden Seval, “Hayalci olmamak lazım. Mevcut kadromuzu koruyacağız. Daha üst liglerden transfer teklifi gelen arkadaşlarımızı tutmayacağız ama BAL Ligi’nden gelen tekliflere kapalıyız. Mevcut kadromuzu 5-6 takviye yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

İBRAHİM DOĞAN: “ELAZIĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
7 aylık zorlu bir süreci geride bıraktıklarını dile getiren Hankendi Belediyespor Teknik Sorumlusu İbrahim Doğan ise, “Futbolcular sağ olsunlar çok iyi çalıştılar. Şampiyonluk için takımımızda her şey uygundu ve o da oldu. Karşılığını aldık. Elazığ’a hayırlı uğurlu olsun. Gelecek sezon Yolspor ile birlikte Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bölgesel Amatör Lig’in, futbolun gelişimi açısından çok önemli bir lig olduğunu düşünüyorum. İnşdigerah bunu Elazığ’da da başarırız. Yeni yeni Elazığlı futbolcular çıkarırız inşdigerah” şeklinde konuştu.

 

ÖMER GÜNEŞ: “ELAZIĞLI ÇOCUKLARIN BAŞARISI BU”
Sezon başında çok uzak gibi görünen haydigerer, sezon sonunda gerçek oldu diyen Hankendi Belediyespor Kaptanı Ömer Güneş ise “Bu bizim için gurur verici bir şey. Elazığlı çocukların başarısı bu. Çok kaliteli bir takım kuruldu. Ben tüm takım arkadaşlarıma, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcular günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.