'Hani ekmekle oynamayacaktın laa..'

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bazı yerlere yapıştırılan afişlerde CHP'li Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik 'Sayın başkan hani kimse ekmeğinden olmayacaktı' ifadeleri yer aldı.

'Hani ekmekle oynamayacaktın laa..'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun, "Hiçbir belediye personeli işinden olmayacak" sözüne yönelik yapıştırılan afişlerde, “Sayın başkan hani kimse ekmeğinden olmayacaktı?”, “Hani ekmekle oynamayacaktın laa” ifadeleri yer aldı.

Duyarlı CHP’lilerin de destek verdiği bu olay birçok CHP’li Belediyede yaşanıyor. Genelde Ak Parti’den aldıkları belediyelerde kimsenin ekmeğiyle oynamayacaklarını ifade edip işçi kıyımı yapan Belediye başkalarının bu tavrı, hem sözlerinde durmama hem de ekmekle oynama adına tepki topluyor.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun da  söz  verdiği halde işçi çıkardığı bir CHP’nin halkta güven kaybı oluşturduğu, bu durumdan sadece çıkartılan işçilerin yerine alınan kesimlerin memnun olduğu ifade ediliyor.

Belediyelerin bu tutumu CHP’nin yükselme trendine olumsuz etki eder mi bunun sonucu olası bir erken ya zamanında bir seçimle görmüş olacağız.