Halk için Siyaset

Ak Parti'ye müracaat ettiği halde aday gösterilmediği için Maden Bölgesinden bağımsız İl Genel Meclisi üyesi olarak rekor bir oyla seçilen Cuma Telçeken'in kendi bölgesine yönelik çalışmaları takdir toplarken, mecliste dile getirdiği konular ile de göz dolduruyor.

Halk için Siyaset
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyaset, halka birlikte ve halk için yapılınca güzel ve anlamlı. Bağımsız olmasına rağmen Ak Partili Bakanlar, ilimiz yöneticileri ve diğer siyasi partilerle de iyi ilişkiler kuran Telçeken, yapıcı bir siyaset tarzı uygulayarak hizmetlere destek oluyor.

İl Genel Meclisi toplantılarında saygın bir duruş ortaya koya Cuma Telçeken’in İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu ile olan yakınlığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz gün selin vurduğu Kastamonu ili Bozkurt ilçesi ziyaretinde İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun saha incelemesine ve vatandaşları ziyaret programına eşlik eden Telçeken, Bozkurt İlçe Kaymakamı olan ve başarıları ile gurur duyduğumuz hemşerimiz Murat Atıcı’yı da ziyaret etti.

15 Temmuz anma programında günün anlam ve önemini veciz bir konuşma metniyle ortaya koyan, şehrin ve özellikle kendi seçim bölgesi olan Maden ilçesi ve köylerinin sorunlarını bir bir çözen, bölgesi ve çevresindeki insanların mağduriyetlerinin çözülmesi için çalışan, Bozkurt ilçesinde selin mağdur ettiği vatandaşlarımızı, samimi dostu olan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte ziyaret eden Cuma Telçeken, bu yönleri ile yerel siyasetin en güzel örneğini sunmayı başarmış bir yerel siyasetçidir. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.