Halk Ekmek için Start Verildi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi kurulacağı alanda incelemeler de bulunarak, yapım çalışmalarının başlayacağını ifade etti. 

Halk Ekmek için Start Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda vatandaşlarımızın ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak aynı zamanda istihdama katkı sağlamak üzere Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi kuruluyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın  “Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu” başlığı altında vaat ettiği Halk Ekmek için  çalışmalara  başlanıldı. 

Halk Ekmek için Start Verildi

ELAZIĞ İÇİN ÖNEMLİ BİR HİZMET 

Başkan Şerifoğulları, yeni dönem sosyal projeleri kapsamında vatandaşların ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda istihdama katkı sağlamak için Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'ni kuruyor. Tesislerde, çölyak hastalarını da ihmal etmeyerek glütensiz ekmek üretimi de gerçekleştirilecek. Tesislerde üretilecek ekmekler, satış büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak.

Halk Ekmek için Start Verildi

YAKLAŞIK 15 YIL ÖNCE KAPANMIŞTI 

1984 yılında Elazığ’da belediyenin de cüzi bir hisse ile ortak olduğu ancak tesisi işletenler tarafından iyi yönetilememesi sonucu kapanmış ve uzun süre gündemi meşgul etmişti. 

Elazığ için büyük ihtiyaç olan Halk Ekmek Fabrikası’nın yeniden hizmete girmesi için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, düğmeye bastı. 

Halk Ekmek için Start Verildi

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI MÜJDEYİ VERDİ 

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda vatandaşlarımızın ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak aynı zamanda istihdama katkı sağlamak üzere Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi’nin kurulması için önemli bir adım daha atıldı. Fabrikanın kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, müjdeyi vererek, Halk Ekmek Fabrikasının kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. 

ŞERİFOĞULLARI: “HALK EKMEK FABRİKAMIZI KURUYORUZ”

Fabrikanın kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların günlük ekmek ihtiyacını karşılamak için halk ekmek fabrikasının kurulacağını belirterek: "Hemşehrilerimizin günlük ekmek ihtiyacını kaliteli ve ekonomik bir şekilde karşılamak için Halk Ekmek Fabrikamızı kuruyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte, yapım çalışmalarına başlayacağımız Halk Ekmek Üretim Fabrikamızın bulunacağı alanda incelemelerde bulunduk." dedi.

Halk Ekmek için Start Verildi

HALK EKMEK NEREDE KURULACAK?

Halkın büyük bir özlemle beklediği, ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşımda önemli bir misyon üstlenecek Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Yıldızbağları Mahallesi, Destek Hizmetleri kuzeyinde bulunan alanda inşa edilecek. Konumu ile şehrin dört bir yanına rahatlıkla ve kısa sürede ekmek dağıtım imkânı sağlayan fabrikanın önümüzdeki aylarda hizmete girmesi bekleniyor.