'HAKSIZ ELEŞTİRİLER ACİZ MUHAFELETİN İŞİDİR'

Erol KARA/Geçtiğimiz gün Elazığ'a gelerek incelemelerde bulunan CHP Milletvekillerinin açıkladığı rapora Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'dan sert tepki geldi. Yıldırım,' Biz samimi eleştirilere açığız ama gelen vekillerin açıkladığı raporları samimi görmüyoruz. Elazığ'da algı gerçeğin önüne geçmiştir. Bunu hak etmiyoruz. Siyaseten de şehir insanı olarak da hak etmiyoruz. Algıyı kaldırır gerçekle de yüzleşiriz hatamız varsa özür dilemesini biliriz' dedi.

 'HAKSIZ ELEŞTİRİLER ACİZ  MUHAFELETİN İŞİDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, deprem olduğu andan itibaren yaraları sarmak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Şehrin üçte biri yenileniyor. Bu süreç içinde şehir şantiye alanına döndü. Mutlaka sıkıntılar olabilir ama bunlar TBMM’ye taşınacak konular değil dedi. 

Yıldırım, ”Biz görünen sıkıntıların giderilmesi için üst düzey çaba gösteriyoruz. Elazığ’da yapılanlar akıl ve vicdan ölçüsü ile değerlendirilecek olursa teşekkür edilmesi gerekir. Biz samimi eleştirilere açığız ama gelen vekillerin açıkladığı raporları samimi görmüyoruz. Eleştiriler yapıcı olmalı. Buraya malzeme toplamaya geliyorlar bir de çok ciddi gaflar yapıyorlar. Bu gaflara siyasilerimiz gereken cevabı vermiştir gelen vekillerin kendini Checkup etmesi gerekir” dedi. 

HATAMIZ VARSA ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİRİZ 
18 yıldır bu ülkeye damgasını vuran bir iktidar olduğuna dikkat çeken Yıldırım,” Çok önemli kazanımlar sağlayan bir iktidara haksız eleştiriler yapmak aciz muhalefetin işidir. Yaşanan her sorun bizim sorunumuzdur. Askıda bir sıkıntı bırakmıyoruz. Ama Elazığ’da algı gerçeğin önüne geçmiştir. Bunu hak etmiyoruz. Siyaseten de şehir insanı olarak da hak etmiyoruz. Algıyı kaldırır gerçekle de yüzleşiriz, hatamız varsa özür dilemesini biliriz. Eksiğimiz varsa giderilir ama, algı kaosu oluşturup gerçeğin üzerini örtmeye çalışanlara hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz biz sahadayız” dedi.