Hakimiyet İçin İftar Vakti !

Elazığ Kültür Park  Dünya Mutfağı'nda düzenlenen iftar yemeğine  Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi  Ahmet TOPRAK,Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müd&uum

Hakimiyet İçin İftar Vakti !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Kültür Park  Dünya Mutfağı’nda düzenlenen iftar yemeğine  Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi  Ahmet TOPRAK,Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erkan BAY, Elazığ basınının  duayen isimlerinden Aydın MERAL, Rıdvan KAYA, gazetemiz köşe yazarlarından  Alpay GÖKÇE, Tuncer SÖNMEZ, Mehmet Şükrü BAŞ, Cemil TURGUT, Mikail TEL,Eyüp BOZKURT  Hakimiyet Gazetesi dağıtım müdürü İbrahim ÇELİKDEMİR, gazetemiz çalışanları ve aileleri katıldı.

Hakimiyet Gazetesi olarak büyük , güçlü bir aile olduklarını belirten Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet TOPRAK “ Bu mübarek günde köşe yazarlarımızdan  gazetemizi okuyucularımıza ulaştıran dağıtıcılara kadar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşdigerah bundan sonra bu tür organizasyonlarda yine bir araya geliriz”dedi.

Böyle güzel bir günde Hakimiyet Gazetesi çalışanları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen  Cemil TURGUT “ Hakimiyet Gazetesi’ne emek veren dostlar bir arada olmak çok güzel. İnşdigerah ilerleyen zamanlarda da yine  bir araya gelip ilimizin problemlerini  dile getirmeye çalışırız. Ben bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Ahmet Beye ve katılan herkese  teşekkür ediyorum” dedi.

Hakimiyet Gazetesi emekçileri ve yazarları olarak ramazan sofrasında birlikte olmanın mutluluğunu,huzurunu yaşadıklarını ifade eden Tuncer SÖNMEZ “ Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Gazetemizin aile olarak bir araya gelmesi,tanışmamız, görüşmemiz bizleri ihya etti.Sağolsunlar, varolsunlar”diye konuştu.

Hakimiyet Gazetesi’nin Elazığ’ın güzide gazetelerinden olduğunu kaydeden  Rıdvan KAYA “ Ahmet TOPRAK beyin düzenlemiş olduğu bu güzel iftar programında çalışanlarla bir araya geldik.  Böyle güzel organizasyonlarda daha sık sık bir araya gelmek dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye aktardı.

Hakimiyet Gazetesi  çalışanlarını bir araya getiren Ahmet Toprak’a  teşekkürlerini sunan  Mehmet Şükrü BAŞ “ Böyle güzel bir organizasyonla bütün arkadaşlarımı bir araya getirdiği için Ahmet Bey’e  minnettarım” dedi.

Hakimiyet Gazetesi’nin bu ayın anlam ve önemine ilişkin olarak düzenlemiş olduğu iftar yemeğinden dolayı Ahmet TOPRAK’a teşekkür eden Alpay GÖKÇE “  Allah muvaffak etsin. Bütün çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum” diye aktardı.