Haber Ayrıntı 16. Yılını Kutluyor

Elazığ'da yerel süreli yayın olarak en eski haftalık gazete unvanını taşıyan HaberAyrıntı Gazetesi 16. yayın yılını kutluyor.

Haber Ayrıntı 16. Yılını Kutluyor

16 yıl önce, şehrin sorunlarını daha etkin bir şekilde gündeme getirme ve sorunlara çözüm bulunmasına katkıda bulunmak amacıyla yayın hayatına başladıklarını ifade eden Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz sahibi Serkan Gürtürk, gelinen noktada gazetenin halkımız tarafından büyük bir beğeni ve takdir topladığını ifade etti.

Gazeteciliği şehre hizmet adına bir kamu görevi olarak gördüklerini ifade eden Gürtürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“16 yıl önce mütevazi ve kıt imkanlarla çıktığımız bu kutlu yolda önemli başarışlara imza atmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Basın meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygılı bir yayın ilkesi yürüterek sürdürdüğümüz meslekte tek amacımız ve ilkemiz oldu o da hemşerilerimizin haklarını korumak ve şehrimizin menfaatlerini savunmak oldu. Bu ilkeden asla geri durmadık ve tereddüt göstermedik. Bu süre içerisinde gündeme getirdiğimiz birçok sorunun çözümüne katkı sağladık. Kimsenin görüp gündeme getirmediği konuları çözümleriyle birlikte gündeme taşıdık ve ilgilileri göreve davet ettik. Bu bakış açımız hem il yöneticilerimiz hem siyasilerimiz hem de hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılandı. Bizleri halkımızın gönlünde özel bir yere oturmamızı sağlayan geçmişten bugüne tüm gazete çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yine bizleri medya alanında saygın bir konuma yükselten çok değerli okurlarımıza, ilimiz yöneticilerine, siyasilerimize, STK’larımıza ve tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.