Gürsel Erol: 'Girişimlerimiz Sonuç Verdi'

Elazığ'da Eti Krom çalışanı işçilerin haklarını aramak amacıyla başlattıkları grev sürecine ilk andan itibaren destek olan, CHP heyetinin Elazığ'a gelmesini sağlayarak sorunu yerinde tespit edilmesinde büyük rol oynayan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i detaylı bir şekilde bilgilendirerek grup toplantısında bu konuya yer verilmesiyle sorunun Türkiye gündeminde yer almasına vesile olan  CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, haklarını aramak için grev başlatan işçilerin çabasının zaferle sonuçlanmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Gürsel Erol: 'Girişimlerimiz Sonuç Verdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Yıldırım Holding’e ait Eti Krom Fabrikasında haklarını aramak için grev başlatan işçilerin talepleri kabul edilmesinin ardından yeniden iş başı yapıldı. Zorlu bir süreç sonunda sorunun çözülerek haklarına kavuşan işçilerin mutluluğuna ortak olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Milletvekili Erol, açıklamasında: “Girişimlerimiz nihayet sonuç verdi ve Eti Krom Holding yetkilileri çağrılarımıza yanıt vererek işçi kardeşlerimizle uzlaşma sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak emekçinin her zaman yanında olduğumuzu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde bu süreçte de gösterdik.

En yüce değer emeğin ve alın terinin mücadelesine sahip çıkan başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere bölgeye gelerek emekçilerin haklı taleplerine destek veren Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekili heyetimize, il örgütümüze ve sağduyu çağrımıza yanıt veren Eti Krom yöneticilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.