Günışığı 28 yaşında

27 Ekim 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan Günışığı Gazetesi, 28'inci yaşını büyük bir gururla kutluyor. Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi M. Nafiz Koca, 28'inci yıl dönümüne özel açıklamalarda bulundu.

Günışığı 28 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Günışığı Gazetesi, 28’inci yaşını kutluyor. Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İmtiyaz Sahibi M. Nafiz Koca, 28’nci yıllarına özel açıklamalarda bulundu.

Kurulduğu günden bugüne ilkeli, objektif, dürüst ve tarafsız yayıncılığından ödün vermeyen Günışığı Gazetesi, 27. kuruluş yıl dönümünü geride bırakarak 28.yılına girdi. 27 Ekim 1997 tarihinde Elazığlı Eğitimci İş Adamı İbrahim Taşel tarafından kurulan ve 2018 Yılı Aralık ayında Duayen Gazeteci Mehmet Nafiz Koca'nın yönetimini devraldığı Günışığı Gazetesi, Elazığ'ın menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğü yayın politikasına devam ediyor.

ELAZIĞ'IN GÜNEŞİ, AYDINLIK YÜZÜ OLAN GÜNIŞIĞI

Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi M. Nafiz Koca, gazetenin, köklü geçmişiyle Elazığ’ın siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimini yakından takip ederek okurlarının güvenini kazandığını belirterek, “Günışığı Gazetesi kuruluşundan itibaren Elazığ’ın sorunlarına çözüm üretmeyi ve kentin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlayan bir yayın politikası içinde olmuştur. Köklü geçmişiyle kuruluşundan bugüne Elazığ’ın siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişim ve değişimini yakından takip edip okurlarının güvenini kazandı. Haberlerimizle ve değerli  köşe yazarlarımız ile tarafsız, objektif yayın politikası okurlar tarafından büyük beğeni topladı.”dedi.

MİSYON VE İLKELİ YAYINCILIK

Koca, Elazığ’ın sorunlarına ışık tutma misyonlarını yıllardır başarıyla sürdürdüklerini belirtirken, “Günışığı Gazetesi, vatandaşların sorunlarına duyarlı, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla hizmet etmeye devam edecektir.” dedi.

ZORLUKLAR VE BAŞARI

Geçen 27 yıl boyunca Elazığ’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getiren Koca, “Basın sektörü olarak zorlu dönemlerden geçtik, ama vazgeçmedik ve yılmadık. Bugün Elazığ’ın en köklü gazetelerinden biri olmanın büyük onur ve haklı gururunu yaşıyoruz. Basının nasıl zorlu şartlar altında görevlerini gece gündüz demeden ifa etmeye çalıştıklarını biliyoruz. Her şartta görevimiz başarı ile yapmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ GAZETECİLİK

M. Nafiz Koca, Günışığı Gazetesi’ni 28 yıla ulaştıran gücün tarafsız, bağımsız ve özgür gazetecilik anlayışı olduğunu ifade ederek, “Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda haberler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE MODERN İLETİŞİM

Koca, Günışığı Gazetesi'nin dijital dönüşüme hızla ayak uydurduğunu vurgulayarak, “Gazete, web sitesi, sosyal medya hesapları ve mobil uygulaması aracılığıyla güncel haberleri okurlarına anında sunuyor. Kaliteli ve Elazığ’a yakışan bir gazetecilik anlayışı ile halkın doğru haber alma çabasını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HER ŞEY ELAZIĞ İÇİN

Nafiz Koca, Günışığı Gazetesi’nin bu günlere gelmesine emek verenlere ve okuyucularına teşekkür ederek,  “28’inci yılımıza merhaba derken, Elazığ’ın sesi olmaya devam edeceğiz. Doğru, güvenilir ve tarafsız yayım ilkemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Günışığı Gazetesi olarak çizgimizden geçmişte de, günümüzde de ödün vermedik, vermeyeceğiz. Her şey Elazığ İçin…” diye ekledi.