Güneykent'in Aile Sağlık Merkezi Sevinci

İlimiz, özellikle AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'in özel gayret ve girişimleriyle çok sayıda hastane ve sağlık tesislerine sahip oldu.

Güneykent'in Aile Sağlık Merkezi Sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık sektörünün içinden gelen ve yaşanan sorunları yakından bilen Prof. Dr. Keleş, son olarak kısa süre içerisinde yapımlarına başlanacak olan Aile Sağlığı Merkezlerine yenilerinin eklenmesi hususunda girişimleri sonuç verdi.

Bu kapsamda hızla gelişen ancak sağlık konusunda önemli bir sorun yaşayan Güneykent Mahallesinde yapılması planlanan iki adet Aile Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Mahalle sakinlerinin bu gelişme karşısındaki memnuniyeti ve bu hizmete sebep olan Milletvekili Keleş’e teşekkürlerine bizzat şahit olduk.

Okul, fırın, cami, ulaşım ve diğer eksikliklerinin milletvekillerinin ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gayretleriyle çözülmesinden oldukça memnun olan mahalle sakinleri, dört gözle aile sağlık merkezlerinin temel atma törenlerini bekliyorlar.

Milletvekillerinin mahallelerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı şükran duygularını dile getiren Güneykent Mahalle sakinleri, bu çalışmalara özellikle de Aile Sağlığı Merkezlerinin ihale edilmesine katkı ve emeklerinden dolayı Milletvekili Keleş’e teşekkür ediyorlar.