Gündem 'yatırım'

İlimizin teşvikte 6. Bölge kapsamında olmasıyla birlikte yeni yatırımcıların tercihi olması yeni ama tatlı sorunları da beraberinde getirdi.

Gündem 'yatırım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birinci OSB’de parseller tükenince ikinci OSB olan TEKNOVA devreye alındı ve yeni yatırımcılara bu alanda parsel tahsisleri başladı.

Bu konuyu yakından takip eden Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, yatırımlar konusunda gelinen son nokta ve sorunların giderilmesiyle de yakından ilgileniyor ve konuyu ciddiyetle takip ediyor.

Bu amaçla kurulan “Elazığ Yatırım Ortamı Değerlendirme Kurulu”nu toplayan Vali Hatipoğlu, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerini dinledi ve sorunları aldı.

TEKNOVA OSB’de altyapı sorununun çözümün gecikmesi sebebiyle iş yerlerinin elektrik gibi üretimde en hayati konuda bile zorluk yaşadıkları, jeneratör ya da şarjlı matkap kullanarak üretim yapmaya alıştıkları medyaya yansımıştı.

Vali Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şerifoğulları ve ilimiz milletvekillerinin de yakından takip ettiği ve çıkartılacak ödenekle sorunları çözülecek TEKNOVA’da başlayacak üretimler, ilimiz sanayisi ve istihdamını da olumlu etkileyecektir.

Bu toplantı ile şehrin ekonomisi ve sanayisine büyük bir önem verildiğini ve üzerinde hassasiyetle durulduğunu gördük.

Süreç değil sonuç odaklı bir yönetim anlayışına sahip Vali Hatipoğlu ile birçok sorunumuzun çözüleceğine inanıyor ve şehrin kazanacağını şimdiden görüyoruz.