Gündem: Transfer tahtası!

Elazığspor'da taraftarların merakla beklediği transfer tahtası hakkında önemli adımlar atılıyor

Gündem: Transfer tahtası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Temsilcimiz Elazığspor'da transfer yasağını kaldırmak için yoğun mesai harcanıyor. Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu transfer tahtasını açmak için son haftaya girilirken yoğun çaba sarf ederken, bu çabalarda önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Transfer sezonunun sona ermesine sayılı günler kala Bordo-Beyazlı camiada FIFA’da ve TFF'de bulunan yaklaşık 54 dosya ve alacaklı futbolcularla imzalar için görüşmelerde ciddi yol kat edildi. 54 yıllık tarihinde 26 sezon sonra 3. ligde mücadele etmeye hazırlanan Elazığspor’da yönetim kurulu, yaklaşık 3 sezondur kapalı olan transfer tahtasını açmak için bir çok futbolcuyla uzlaştı. Transfer tahtasını açması durumunda bazı isimlerden söz alan Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu, tek tek transferleri gerçekleştirecek.
Transfer tahtası için taraftarların sabırsızlığını anladıklarını ve aynı heyecanının kendilerinde de olduğunu dile getiren Çayır, “İnşallah Salı-Çarşamba gününe kadar tüm Elazığ’a müjde vermek istiyoruz” dedi.

TRANSFER SEZONU 8 EYLÜL’DE BİTİYOR
Türkiye Profesyonel Ligleri’nde yaz transfer dönemi olarak da bilinen 1. Transfer ve Tescil dönemi 8 Eylül’de sona erecek. Futbolda ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022 tamamlanacak.