Gün, Fıratlı Olma Günü

Üniversite sınav sonuçları açıklandı. Bu yıl sorular zor olsa da ilimizden bir Türkiye birincisi bir de Türkiye 8'ncisi çıkarmanın gururunu yaşıyoruz.

Gün, Fıratlı Olma Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sonuçlar açıklandıktan sonra sıra tercih yapmaya geldi. Öğrenciler, kendi puanlarının karşılığı olan ve sevdikleri bölüm kadar birçok imkânlara sahip olan üniversitelerle ilgili araştırma yapacak, görseller ve videolar izleyecek, internetten taramalar yapacak ve  kararını verecek.

Son dört yıl içindeki dünya genelindeki üniversiteler arasındaki başarısı, birçok ödüle takdir görülen akademik çalışmaları, kampüslerinin şehre ve yurtlara yakınlığı, ilimizin birçok kültürel ve sanatsal alandaki etkinlikleri ile öne çıkan Fırat Üniversitesi, tüm bu avantajların anlatıldığı video ile bunu tüm dünyaya bir kez daha duyurdu.

Son birkaç yılda sıralamaları alt üst eden, marka değerini zirvelere çıkaran ve araştırma üniversiteleri arasına adını yazdırmakla kalmayıp buradaki sıralamasını da her geçen gün artıran Fırat Üniversitesi için hazırlanan tanıtım videosu, izleyen her öğrenciyi Fıratlı yapacak derecede güzel ve profesyonelce hazırlanmış.

Öğrencilerin karar verme aşamasında olduğu bu günlerde videoyla birlikte hem üniversitemizin hem de şehrimizin tanıtımına katkıda bulunan videonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.