GÜLAÇ: 'HOCAMIZA HAKSIZLIK YAPILMASIN'

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av

GÜLAÇ: 'HOCAMIZA HAKSIZLIK YAPILMASIN'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, haftalık düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Dün saat 12.00’de Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Gülaç, takımın son durumuna ilişkin bilgiler verdi.
Denizli ve G.Antep Bş. Bld.Spor maçlarında alınan golsüz beraberlikler, Altınordu maçının gidiş-dönüş programı, sakat futbolcuların durumu ve takımdaki son gelişmelere ilişkin bilgiler veren Gülaç’ın, basın toplantısında yaptığı değerlendirmeler şöyle;
“9 HAFTADA 1 KEZ YENİLDİK”
“Denizli ve G.Antep BB. maçlarında berabere kaldık, gol atamadık. Diğer maçlara nazaran tempomuzun düşük olduğunu sizler gibi bizlerde gözlemledik ama tempoyu düşündüğümüzde, hedefsiz kalmış olmak bizleri rahatlattı diye düşünüyorum. Küme düşme hattında rahatladık. Bütün sezon boyunca süren psikolojik savaş futbolcuları etkiledi diye düşünüyorum. Son 9 haftada sadece bir kez yenildik. O da Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı. İkinci yarının flaş ekibi olduğumuz ortadadır.”

 

HAKAN BİLGİÇ AMELİYAT OLACAK
“Takımımız cumartesi günü saat 08.50’de İzmir’e gidecek. Maçın ardından 23.35’te İzmir’den Ankara’ya, oradan da Elazığ’a gelecek. Altınordu maçı öncesi sakatımız yok ama Hakan Bilgiç omuz ameliyatı olmak için Belçika’ya gitti. İnşdigerah başarılı bir operasyon geçirir. Diarra’nın MR sonucu bekliyoruz. Adalesinde yırtık şüphesi var.”

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI
“İç transfer çalışmalarına başladık. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Para problemimiz var. Belediye başkanımız bir açıklama yaptı. Para problemi var.  Minibüs hatlarıyla ilgili olarak minibüsçüler davalarını geri çekecekler. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Söz konusu Elazığspor olunca onlarda tavırlarını net olarak ortaya koydular. Belediye başkanımız, belediye haricinde bir destek gelmediğini ifade etti. Bu kulüp hepimizin. Yaşadığımız problemin bir an önce çözülmesi için tek çözüm para.”

 

“O TARAFTAR ÖZEL HAREKATÇIDIR”
“Denizlispor maçında bir taraftarımızın belinde silah olduğu fotoğraf ulusala düştü. O taraftarımız özel harekatçıdır. Polis memuru ve aktif görevdedir. Yıllarca terör bölgelerinde görev yapmış ve terör örgütlerinin hedefinde olan birisidir kendisi. Bu ülkeye hizmet eden birisi olarak gurur duyuyoruz kendisiyle. Güvenlik kaygısı taşıyan bir insanın silahını bırakacağı yer yok statlarımızda maalesef. Yaptığı işin zorluğunu anlamamız lazım. Denizli Valiliği’nin kendi hakkında soruşturma açacağı duyumunu aldım ama umarım doğru değildir.”
 

“İSTİSNA KULÜPLERDEN BİRİYİZ”
“Hocamızın neden eleştirildiğini anlamıyorum. 14-15 galibiyet mi bekleniyor anlamıyorum. Biz başarılıyız, hocamıza da haksızlık yapılmasın lütfen. Biz bitime 5 hafta kala rahatlayacak hale geldik. Bu ligde tüm takımlar ve taraftarlar tarafından sevilen istisna kulüplerden biriyiz. İlk önce bizim taraftarımız uyardı ve G.Antep BB. maçında misafir takım taraftarlarını kapalı tribüne aldırdık. Taraftarlarımız kulübüne sahip çıksın. Nereden nereye geldik unutulmasın.”
 

“HALEN SAĞLIKLI BİR KULÜP DEĞİLİZ”
“Futbolcularımıza 3 maaş, 2 de prim ödemesi vardı. Para herkes için önemli bir ihtiyaç. Antrenmana çıkmama mevzusuna gelecek olursak, biraz farkındalık oluşturmak istediler açıkça. Bu sadece yönetimimizin borcu değil. Ben Göztepe maçı öncesi hiçbir şeye konsantre olamamıştım. Bazen insanlar duygusal oluyor. Biz Bayram hocaya doğru düzgün para vermemişiz ama sıkıntı yapmamış. Sosyal medyada bir şeyi görür etkilenir bu normaldir. Çünkü biz halen daha sağlıklı bir kulüp değiliz.”