GSİM'den Yeni Salon Yeni Branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

GSİM'den Yeni Salon Yeni Branş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’a büyük spor yaptırımları yapan ve birden fazla yeni branşı ilimize kazandıran Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu kez de kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursunu açarak hizmetine bir yenisini daha ekledi.Kursa yoğun ilgi gösteren farklı yaş gruplarında birçok kadın, step, aerobik ve pilates yaparak stres atıyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kadınlara yönelik step, aerobik ve pilates kursu düzenleniyor.

GSİM'den Yeni Salon Yeni Branş

Elazığ Atatürk Stadyumu Altında bulunan Step, aerobik ve pilates salonunda gerçekleştirilen kurslar yoğun ilgi görüyor. Kadınlar kursta uzman eğitmenler eşliğinde hareketsiz kalan kas gruplarını sporla aktive haline getiriyor ve böylelikle sağlıklı bir vücuda sahip olabilme imkanına kavuşuyor. Ayrıca doğru nefes egzersizleri ve doğru kas gruplarına yönelik çalışmalarla da vücudun gelişimi sağlanıyor.

Antrenör Sümeyye Çelik yaptığı açıklamada, Step Aerobik ve pilatesi kurslarına yoğun katılım sağlandığını ve tüm kadınları kursa beklediklerini aktardı.

GSİM'den Yeni Salon Yeni Branş

ÇELİK: ÜCRETSİZ KURSLARIMIZ ÇOK FAZLA TALEP GÖRÜYOR

Step Aerobik Antrenörü Sümeyye Çelik, “Bayanlara özel olan salonumuz yaklaşık 1 ay önce açıldı. Haftanın 5 günü belirli saatlerde hem pilates hem de Step Aerobik derslerimiz var. Ücretsiz kurslarımız çok fazla talep görüyor. Sağolsun İl Müdürümüz çok destek oldu. Şuanda salonumuz ful donanımlı ve il müdürümüz ekipmanların eksiksiz olduğu bir salon verdi bize bundan ötürü teşekkür ederiz. 14 yaş üstü tüm kadınlarımızı salonumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

GSİM'den Yeni Salon Yeni Branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Elazığ Atatürk Stadyumu içerisinde ana büyük salon ile birlikte toplam 13 adet spor salonunu ilimize kazandırdık. Özellikle modern ve konforlu salonlarımızla çocuklarımıza, gençlerimize ve ilimize çok büyük spor yatırımı oldu. Böylelikle ilimiz büyük bir spor kompleksine kavuştu. Şehrimize her gün yeni bir branş kazandırmak için çaba gösteriyoruz. Bu kez de step, aerobik ve pilates kursumuzu açarak Elazığ’ımıza yeni bir yatırım yapmış olduk. İlimiz spor anlamında çok şanslı. Spor Salonsuz ilçe kalmasın diyerek çıktığımız yolda tüm ilçelerimizi spor salonuna kavuşturduk. Ve bunun gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden tüm azmimiz ve emeğimizle devam ediyoruz. Yeni branşımız hayırlı olsun” dedi.