Gözler Elazığ, akıllar Batman'da!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 29. Haftası'nda küme düşen Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek, akıllar ise TPAO Batman Petrolspor-Pazarspor maçında…

Gözler Elazığ, akıllar Batman'da!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 29. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Sapanca Gençlikspor’u ağırlayacak. 52 puanla grubunda ikinci olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, averaj durumu da hesaba katıldığında farklı galibiyet için sahada olacak. Temsilcimizde bu maç öncesi eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. 

AKILLAR BATMAN’DA
Bordo-Beyazlı ekibimiz Sapanca Gençlikspor karşısında kazanıp TPAO Batman Petrolspor’un Pazarspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Puan, ikili ve genel averaj hesaplarının yapıldığı grupta Pazarspor’un Batman Petrolspor karşısında kazanması Elazığspor için şampiyonluk kilidininin açılması demek.


B KLASMAN HAKEMİ
21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçı Çorum Bölgesi’nden B Klasman Hakemi Ahmet Ecevit yönetecek. Bordo-Beyazlı ekibimiz 52 puanla TFF 3. Lig 2. Grup’ta 2. Sırada bulunurken, Sapanca Gençlikspor 23 puanla son basamakta.
TFF 3. Lig 4. Grup’ta yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK ise Pazar günü deplasmanda GH Çankaya SK ile karşılaşacak.