Gladyatör Alpaslan Öztürk!

Tetiş Yapı Elazığspor'un gurbetçi futbolcusu Alpaslan Öztürk, sergilediği başarılı performansla herkesi kendine hayran bırakıyor

Gladyatör Alpaslan Öztürk!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da 2. sezonunu geçiren tecrübeli oyuncu Alpaslan Öztürk, sergilediği başarılı performansla parmak ısırtıyor. Bordo-Beyazlı ekibimizin son haftalardaki yükselişinde önemli pay sahibi isimlerden biri.

Bu sezon forma giydiği 23 lig maçında 7 gollük katkı yapan Alpaslan, Tom’u geride bırakarak takımın en golcü oyuncusu unvanının sahibi oldu. Başarılı oyuncu 2 golün ise hazırlayıcısı oldu.

İngiliz ekibi Birmingham’ın altyapısında yetişen gurbetçi yıldız, daha sonra Belçika’nın Beerschot takımında forma giydi. Belçika devi Standard Liege’nin dikkatini çeken Alpaslan burada 1 sezon görev yaptıktan sonra Türkiye’de Kasımpaşa ve Eskişehirspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Bayram Kadir Bektaş tarafından Elazığspor’a kazandırılan Alpaslan, eski formuna bu sezon itibariyle yeniden kavuştu.

Elazığspor tribünlerinin sevgilisi olan Alpaslan Öztürk’ün, Bordo-Beyazlı ekibimiz ile 31 Mayıs 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hakimiyet Gazetesi olarak Alpaslan Öztürk’e Bordo-Beyazlı forma altında başarılar diliyor ve Elazığspor ile şampiyonluk yaşamasını temenni ediyoruz.