Gıda Hibrit Fuar Sonrası 130 Ayrı Talep Oluştu

25-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında Pullman İstanbul Kongre Merkezi Fuar Alanı'nda, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın dış ticaretle ilgili çözüm ortağı Tradevalley işbirliği ile gerçekleştirilen Gıda Hibrit Expo Fuarı sonrasında Elazığ ürünleriyle ilgili 130 yabancı firma işbirliği talebinde bulundu…

Gıda Hibrit Fuar Sonrası 130 Ayrı Talep Oluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ TSO tarafından desteklenen ve hazırlık süreçleri yüklenici firma ile yapılan Tradevalley Hibrit Gıda Fuarı çok yoğun bir ilgi gördü. Elazığ TSO üyesi katılıcı firmaların ürün ve kartvizit gibi tanıtıcı görselleri Fuarda TradeValley uzmanlarınca doğrudan alıcıya iletilirken, ürünlerin teşhir standlarında fiziksel olarak gösterimi de sağlandı. Yurtdışından gelen alıcı firmalarla doğrudan iletişim halinde olunan fuarda katılımcı firmalar online olarak direk olarak alçılarla iletişim kurma fırsatı da buldular.

Fuar kapsamında Elazığ ürünlerinin yoğun ilgi gördüğü ve bu ürünler başta olmak üzere Elazığ işletmeleriyle karşılıklı işbirliği yapmaya hazır olan 130 alıcının platform üzerinden talepte bulunduğu TradeValley tarafından açıklandı.

Alıcıların MENA bölgesi olarak adlandırılan Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin (West Bank and Gaza), Irak, İran, İsrail, Katar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Malta, Mısır, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün ve Yemen’den işbirliği detay tablosundan görüldü.

Talep Raporu Elazığ TSO Web Sitesinde Yayınlandı… MENA Bölgesinin 130 ayrı işbirliği ve alım talepleri www.elazigtso.org.tr adresinde yer almakta olup, firmalarımız doğrudan istekli işletmelerle iletişim kurabilecekleri gibi; TradeValley www.tradevalley.com ve 0850 290 7090 nolu telefonla da iletişim kurarak işbirliği teklifiyle ilgili süreçlerle hakkında destek ve süreçlerle ilgili bilgi alabilirler.