Genel Başkanı Kadın Olan Partinin Tek Kadın İlçe Başkanı

Kübra Kabukçu/8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İYİ Parti Maden İlçe Başkanı Necla Çağıran Gazetemize özel açıklama yaptı. Necla Çağıran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e duyduğu hayranlığın kendisini motive ettiğini söyledi.

Genel Başkanı Kadın Olan Partinin Tek Kadın İlçe Başkanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Maden İlçe Başkanı Necla Çağıran, Elazığ’da partisinin tek kadın ilçe başkanı. Partisinin genel başkanı da kendisi gibi bir kadın olduğundan Meral Akşener’e büyük bir hayranlık duyuyor. Çağıran Meral Akşener’e hayranlık duyduğunu ve bu hayranlığın da kendisini motive ettiğini söylüyor.

Bir kadın olarak siyasette olmanın zorluklarını aktaran Çağıran şunları söylüyor:
“Öncelikle bir kadın olarak İYİ Parti ilçe başkanı olmak benim için gurur verici. Bir ilçede bir kadın olarak görev yapmak kolay değil, ama partime duyduğum sevgi genel başkanıma olan hayranlığım bana daha çok güç veriyor.”

Kadınlar Kendilerine Her Konuda Güvenmeli…
Çağıran, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, ‘kadınların her konuda kendilerine güvenmesi gerektiği’ temasıyla kutluyor ve şu hatırlatmayı yapıyor: ‘Unutmayın ki; toplumu ve ülkeleri yöneten insanlar kadınlarımızın yetiştirdiği çocuklardır.’

“Kadınlarımız her konuda güçlü olmak zorunda ve bunu başaracak güçteler. Bu nedenden dolayı kendilerine her konuda güvensinler, bütün kadınlarımız birer ana, cefakar kadın, üretken kadındır. Kadın evdir, ocaktır. Unutmayalım ki; toplumu ve ülkeleri yöneten insanlar kadınlarımızın yetiştirdiği çocuklardır. Aynı zamanda üreten kadınlarımız için Genel başkanımız tüm kadınlarımız için bir kooperatif kurulmasını istemiş adını da ‘Güneşin Kadınları’ koymuştur. Amaç, kadınlarımızın toplumda daha fazla üretken olmasını sağlamak ve kendi imkanlarını yaratmalarını temin etmektir. Burada Genel Başkanımızın Kadına verdiği desteği ve gücü de görmüş oluyoruz.”

Onun Mücadeleci Ruhu Bana Her Zaman İçin Güç Vermiştir.
Çağıran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e duyduğu hayranlığı ise şu cümlelerle aktarıyor: 
‘Evet, Genel Başkanımıza olan hayranlığımdan bu yola çıktım. Onun mücadeleci ruhu, pes etmeyen duruşu bana her zaman için bir kadın olarak güç vermiştir. Kadınlarımız Genel Başkanımızdan destek alıyorlar. Biliyoruz ki; Kadın elinin değdiği her yer güzelleşiyor, estetik bir dil kazanıyor. Siyasete bir kalite ve ivme kazandırıyor.”

Kadınlar Her Konuda Olduğu Gibi Siyasette de Başarılılar…
“Kadınlar her konuda başarılılar siyasette de her konuda oldukları gibi gayet başarılılar” diyen Başkan Çağıran, son olarak şunları söylüyor:
“Bence olmalılar tabii ki. Her konuda iyi oldukları gibi siyasette de gayet başarılılar. Zaten bizim partimiz bu konuda kadının siyasette fazlasıyla olması için tüm kadrolarıyla aktif halde çalışıyor. Partimizin kadın kotasını da unutmamak gerekiyor. Genel Başkanımızın kadınlarımıza verdiği desteği gücü ve güveni hep bir adım ileriye taşımak için tüm şehrimize ülkemize katkı sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Başta  Genel Başkanımızın İYİ Partiye gönül veren tüm kadınlarımızın  ve Elazığ Kadın kolları Başkanımızın İl ve ilçe yönetimlerimizin  Kadınlar Gününü kutluyoruz.”