Gençlik Merkeziyle Yaza Hareketli Giriyoruz

Türkiye'nin dört bir tarafında, okulların kapanmasıyla birlikte her sene olduğu gibi bu sene de Elazığ Gençlik Merkezinde Yaz Spor Okulları kapılarını açtı. Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, çocukların yaz dönemini spor yaparak değerlendirmeleri adına çalışmalar başladı. Bu sene ise 40 farklı branşta yaz okullarında kurslar verilecek.

Gençlik Merkeziyle Yaza Hareketli Giriyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karnelerin alınması ile beraber çocuklar ve gençler tatile girdi. Verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor harekete geçerek birçok branş ile spor okulları kursları kayıtları gerçekleştirildi.

Gençlik Merkeziyle Yaza Hareketli Giriyoruz

40 farklı branşta sportif, kültürel, sanatsal ve teknolojik kurslar düzenlenmektedir. 7-29 yaş arası gençlerin, teknolojik anlamda kendilerini geliştirebilecekleri kurslara katılıma fırsatı bulmaktadır. Ayrıca çocukların serbest zamanlarını daha verimli ve kaliteli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla Gençlik Merkezlerinde her hafta paket programlar düzenlenmektedir ve bu programlar veli-çocuk atölyeleri ve çeşitli atölyelerde gerçekleştirilmektedir.

Gençlik Merkeziyle Yaza Hareketli Giriyoruz

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler ve çocuklar yaz ayına giriyoruz karnelerimizi aldık. Zamanımızı daha verimli değerlendirebilmek için gençlik merkezlerimize, genç ofislerimize ve spor tesislerimize sizleri bekliyoruz. Tabi buradan velilerimize de sesleniyorum özellikle çocuklarımızı zamanlarını verimli geçirebilmeleri adına serbest bırakmak gerekiyor . Kitap okumaları için mutlaka teşvik edelim ama aynı zamanda ilgi ve yeteneklerini keşfetme doğrultusunda da destek olalım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kapısını çalalım gerek sosyal kurslarımızdan yararlanmalarını sağlayalım. İl Müdürlüğü olarak Sportif, Sanatsal ve Kültürel anlamda şehrimize hizmet ediyoruz, inşallah bir çok gencimizi de bu imkanlardan faydalandıracağız ve bu çocuklarımızın bu şekilde bir çok kazanım elde edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

Gençlik Merkeziyle Yaza Hareketli Giriyoruz